Request edit access
Volontär på Raoul Wallenbergs Dag 2016!
Den 27 augusti uppmärksammas årligen som Raoul Wallenbergs dag. Dagen uppmuntrar till arbetet för civilkurage, alla människors lika värde och mot främlingsfientlighet och rasism. Du har visat intresse för att vara volontär under detta arrangemang och här fyller du i när du kan vara med. Vänligen välj bara de tider som du verkligen kan så matchar vi dig med en uppgift som passar dig. Tack för att du vill vara med och göra skillnad med oss!
För- och efternamn *
Your answer
Mailadress *
Your answer
Telefonnummer *
Your answer
Fredag 26 augusti
Invigning av Kubutställningen i Kungsträdgården. Som volontär hjälper du till att praktiskt ställa iordning utställningen samt välkomna elever och lärare som besöker utställningen.
Fredag 26 augusti
Workshop för de ungdomar som har deltagit i Kubprojektet i en lokal. Som volontär ser du till att alla hittar dit samt hjälper till att svara på frågor.
Lördag 27 augusti
Detta är Raoul Wallenbergs dag och Kubutställningen är öppen för allmänheten i Kungsträdgården. Du välkomnar gäster och berättar om projektet för besökare.
Lördag 27 augusti
Raoul Wallenbergspriset delas ut på en sluten tillställning Nalen. Som volontär hjälper du till att välkomna gäster och pricka av dem på gästlista.
Söndag 28 augusti
Sista dagen för Kubutställningen i Kungsträdgården, efter kl. 18.00 packar vi ihop utställningen.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms