Request edit access
Apunta't al cens de persones que viuen al carrer
La nit del 5 al 6 de juny a Arrels Fundació organitzem el tercer cens de persones que dormen al carrer a Barcelona. La idea és sortir a enquestar les persones que dormen al ras per conèixer millor les seves necessitats i avaluar el seu grau de vulnerabilitat. Es tracta d'informació útil per afrontar de manera més eficaç la problemàtica del sensellarisme.

Ho farem la nit del 5 al 6 de juny, de 23h a 05h de la matinada. Per participar cal fer una formació prèvia d'un matí o d'una tarda. Necessitem ser molts voluntaris i voluntàries. Apunta't!

Per a més informació visita www.arrelsfundacio.org/voluntariatcens2018
Abans de res, mira aquest vídeo per saber què és un cens ;)
DADES BÀSIQUES PERSONALS
Et demanem algunes dades personals per facilitar l'organització de l'equip de voluntariat i donar d'alta l'assegurança.
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Data de naixement *
Si us plau, indica-ho de la següent manera: 00/00/0000
MM
/
DD
/
YYYY
NIF (amb lletra) o passaport *
Your answer
Adreça postal
Indica el carrer, número, pis, porta, municipi i codi postal
Your answer
Correu electrònic *
Necessitem el teu correu per enviar-te les primeres indicacions.
Your answer
Telèfon mòbil *
El telèfon mòbil serà una eina important de comunicació entre el voluntariat i l'equip coordinador.
Your answer
DADES NECESSÀRIES PER AL CENS
Zona de preferència a recórrer *
Una vegada cobert el màxim d'inscripcions per districte, hauràs de seleccionar un altre.
Tria i anota't la sessió de formació *
El cens és una acció que explora aspectes qualitatius de la situació de les persones mitjançant una conversa-enquesta. Per això, la participació requereix d'una formació prèvia per a totes les persones voluntàries. La formació és presencial i tindrà lloc a la seu d'Arrels (c/Riereta 24 baixos, de Barcelona). Pots triar la sessió que et vagi millor.
Quina funció prioritzaries dins l'equip? *
Cada equip estarà format per tres persones voluntàries que recorreran una zona de la ciutat. Per facilitar la feina durant la nit del cens, cada persona realitzarà una funció concreta. Quina funció t'agradaria desenvolupar?
Tens experiència en atenció a persones sense llar? *
En cas de tenir experiència, ens expliques quina?
Your answer
Altres comentaris
Your answer
Avís legal *
En compliment del Reglament (UE)2016/679 de protecció de dades personals, li informem del tractament de les seves dades personals del que és responsable i destinatari ARRELS FUNDACIO, amb la finalitat d’inscriure’s i participar com a voluntari a la nostre entitat dins del cens que es portarà a terme el proper 5 de juny de 2018 , així com per enviar-li informació sobre els nostres productes i serveis per qualsevol via inclosa l'electrònica. Les seves dades es tracten en base és el seu consentiment. El termini de conservació previst és com a mínim legal l’establert en la normativa i en tot cas mentre no retiri el consentiment prestat. Transferència de dades: Aquest formulari esta elaborat amb Google Forms, inclòs a Google Inc. i adherit a l’acord privacy shield (www.privacyshield.gov). Li informem dels seus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació i oposició, així com la revocació del consentiment prestat si escau, contactant amb ARRELS FUNDACIO en RIERETA, 24 BAIXOS, 08001, BARCELONA, BARCELONA o per e-mail a amics@arrelsfundacio.org. També té dret a realitzar una reclamació davant les autoritats de protecció de dades.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service