Request edit access
Закуси със Стефан Стоянов - Форма за записване
„Закуси с мен“ ще Ви срещне за последен път тази година с човека, когото поканихме като първи гост, когато започнахме формата през 2016 – зам. кметът на Пловдив Стефано Стоянов. Както ви обещахме този сезон, от септември насам последователно ви срещнахме с хора от Пловдив, които имат пряко отношение по една важна за всички ни тема: „Индустрия и образование“.

Имахме възможността да обсъждаме предизвикателствата пред успешната връзка и симбиоза между различните индустрии в нашия град и кадрите, които образователната ни система днес подготвя, за да може те утре да се реализират успешно на пазара на труда и да се чувстват щастливи и добре в това, което правят.

Затова и завършваме годината, но не и темата, с този гост, с когото вярваме, че ще има много какво да си кажем и да обсъдим. Очакваме да чуем и двете: както конкретни практически действия и мерки, които се предприемат от управата ни, за да посрещаме все по-засилващата се нужда от добре обучена работа сила, така и стратегическите, визионерски планове на общината за следващите години.

Заповядайте на топла, домашна закуска с хубаво кафе и чай, за да поговорим по тези и други теми на 20.12./сряда от 08:30ч. в Limacon Event Center на бул. Марица 154

1. Име и фамилия
2. Име на фирмата
3. Имейл за връзка
4. Телефон за връзка
Мечтаем. Развиваме. Свързваме.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms