Request edit access
Edukativne video radionice – Uhvati solidarnost!
Želiš naučiti kako snimiti kvalitetan video film? Prijavi se na besplatnu edukaciju „Edukativne video radionice – Uhvati solidarnost”!

Edukacija je namijenjena mladima u dobi od 18 do 30 godina, koji se prvi put susreću sa snimanjem i obradom materijala. Tema kratkih filmova bit će organizacije koje aktivno djeluju u području Europskih snaga solidarnosti te njihovi internacionalni volonteri i volonterke.

Prve dvije radionice, (06.10. i 13.10.) održat će se u prostorijama Udruge Amazonas (Ljubljanica 7) u 16 sati. Sastojat će se od kratkog upoznavanja polaznika i polaznica, upoznavanja s projektima Europskih snaga solidarnosti te s organizacijama o kojima će se snimati kratki filmovi. Polaznici i polaznice bit će podijeljeni u manje timove (2-3 osobe) te će odabrati organizaciju o kojoj žele snimiti kratki film. Zatim će do kraja listopada upoznati predstavnike organizacije te internacionalne volontere koji djeluju u organizaciji o kojoj će snimati kratki video film te će započeti s kreiranjem sinopsisa za film.
Kroz listopad i studeni polaznici i polaznice će biti upoznati s opcijama snimanja, rukovanja opremom te načinom obrade materijala, programima i opcijama koje mogu koristiti. Radionice će se održati u prostorijama Blank_filmskog inkubatora koji će voditi edukaciju. Termin snimanja birat će polaznici/ice u dogovoru s njima, a oprema za snimanje je osigurana.

Edukacija će završiti svečanim prikazom kratkih filmova svim zainteresiranima. Također, isječci će biti objavljeni i na društvenim medijima udruge.

Prijave su otvorene do petka 25. rujna.
Email address *
Ime i Prezime *
Dob *
MM
/
DD
/
YYYY
Spol *
Što Vas motivira za sudjelovanje u aktivnosti?
Projekt organizira Udruga Amazonas, a sufinancira Grad Zagreb – Gradski ured za sport i mlade.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy