Request edit access
Az intuíció felébresztése - 8 hetes jóga és meditációs kurzus
Az intuíció nem szerencse kérdése, hanem az emberi elme természetes állapota, amely mindenki számára elérhető és fejleszthető. Mindaddig, amíg az elménk leterhelt, feszült, dualitásban van, addig az intuíció hangja elhalványul és nehezebben veszünk róla tudomást vagy nehezen különböztetjük meg a fantáziától.

Amint az elme ellazul és kiegyensúlyozottá válik, úgy az intuíció hangja is egyre hozzáférhetőbbé válik, amint képesek vagyunk felismerni és tudatosítani az elme különböző állapotait.

A 8 hetes workshop során a kundalíni jóga hagyományából olyan gyakorlatokat és meditációkat használunk az intuíció felébresztésére, amelyek már sok generáción keresztül bizonyították hatékonyságukat.

IDŐSZAK: 2021.08.18- 10.06
Részvétel módja: ONLINE, zárt Facebook csoportban vagy SZEMÉLYESEN előzetes bejelentkezéssel (a nyári időszak miatt az első alkalom csak online lesz elérhető).

RÉSZVÉTELI DÍJ: 24.000 Ft/fő
A regisztrációt követően a számlát elküldjük e-mailben.
Utalásnál a megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a számla sorszámát.
Szeretettel várlak,
Navraj

Email *
Teljes név *
Van-e előzetes jóga tapasztalatod? *
Számlázási cím (Számlaadási kötelezettség miatt szükséges. Ha cégre kéred a számlát, add meg az adószámot is). *
Van ismert betegséged? Ha tudok róla, akkor figyelembe tudom venni az instrukciók során az egyes gyakorlatok könnyítéséhez, kihagyásához.
A jelentkezéssel beleegyezek abba, hogy saját felelősségemre, az egészségi és fizikai állapotomnak megfelelően gyakorlok. Bármilyen betegség megléte esetén a gyakorlás előtt konzultálok kezelő orvosommal. Elfogadom, hogy a gyakorlás során bekövetkező bármilyen sérülésért az oktató vagy más csoporttag nem vonható felelősségre.   *
Required
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy