Request edit access
Prijave za pripreme za državnu maturu 2022.
Dobrodošli!

Ovo je stranica za prijavu za pripreme za državnu maturu 2021./2022. Ako si maturant, željan kvalitetnih priprema u dobrom društvu, na pravom si mjestu! :)

Pripreme se održavaju u Oratoriju Don Bosco - Knežija, u sklopu župe Marije Pomoćnice. Na pripremama će se predavati svi obavezni predmeti na maturi, kao i najvažniji i najteži izborni predmeti. Predavači su kvalitetni mladi ljudi, studenti i bivši studenti koji dobro poznaju gradivo i upućeni su u izvedbu državne mature (jer su je i sami prošli).

Početak priprema planira se 20. studenoga 2021. pa sve do ispita na maturi. O točnom terminu početku priprema bit ćete obaviješteni naknadno.
Termini priprema su svaku subotu dopodne i rano poslijepodne (osim u dogovorenim iznimkama). Svaki će predmet trajati 90 minuta (uključujući 10 min pauze). Raspored predmeta još nije konačan i ovisit će o vašim prijavama. Pripreme će se održavati iz Matematike (obje razine), Hrvatskoga (viša razina), Engleskoga (viša razina), Kemije, Biologije i Fizike. Za osnovne razine iz Hrvatskoga i Engleskoga plan je da slušate predavanja za višu razinu. Određene subote nećete trebati dolaziti jer će gradivo biti u potpunosti za višu razinu, a dolazit ćete kada vam se gradivo bude poklapalo.

Pripreme su besplatnoga karaktera - znači da se od vas neće tražiti nikakva financijska naknada. Od vas će se tražiti samo da budete redoviti i pošteni prema svojim predavačima i svemu što vam pružaju te ćete dolaziti na predavanja i izvršavati svoje domaće zadaće.

Ne prijavljujte predmete bez razloga, samo zato što je besplatno, a nemate namjeru to sve slušati, biti redoviti i posvetiti se tome, jer ćete time nekome drugome tko bi htio zauzeti mjesto. Broj mjesta je ograničen! Ako se dvoumite između više i osnovne razine, preporučam da za početak prijavite višu pa se lako prebacite na osnovnu nakon nekog vremena. Ako prijavite osnovnu i nakon dva mjeseca odlučite preći na višu, bit će problem. Prijavite ono što vam je potrebno i imate namjeru ozbiljno slušati, ali budite iskreni prema sebi i vremenu. Ako upišete sve predmete, predavanja će vam trajati 6 sati pa dobro razmislite imate li toliko vremena, ali i želje sjediti i slušati svake subote.

Na kraju obrasca imate polje za komentare. U njega možete unijeti pitanja ako ih imate, navesti svoja ograničenja s vremenom, ako polažete predmet koji niste imali u srednjoj školi i mislite da vam je potrebno više od priprema ili bilo koju drugu primjedbu ako je imate.

Prilagodit ćemo se ovoj epidemiološkoj situaciji i uvest ćemo određene mjere koje ćete morati poštivati, ali o tome ćete biti na vrijeme obaviješteni.

Hvala vam na interesu i povjerenju! :)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ime *
Prezime *
Datum rođenja
MM
/
DD
/
YYYY
Prebivalište
Dovoljno je navesti samo grad, mjesto, kvart (ako je Zagreb) gdje živite i odakle putujete na maturu.
E-mail adresa *
Pazite da upišete TOČNU e-mail adresu koju koristite!
Broj mobitela *
Npr. 0981234567 ; Započnite s 0 i nemojte stavljati razmake.
Koristite li WhatsApp messenger? *
Navedite tri fakulteta koja biste htjeli upisati.
Upišite pitanja i komentare ako ih imate.
Npr. ograničenje s vremenom, ako polažete predmet koji niste imali u srednjoj školi i mislite da vam je potrebno više od samih priprema, bilo kakva pitanja.
Koje predmete želite pohađati? *
Required
Jeste li pročitali uvodni tekst i slažete se s uvjetima :) *
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy