Request edit access
Anmodning om prøveperiode
Vil I prøve Klassetrivsel på din institution i 8 uger - helt gratis og uden efterfølgende bindinger? Udfyld nedenstående kontaktformular, og I vil blive kontaktet af os snarest muligt.

En gratis prøveperiode er et gratis abonnement. I modtager derfor en abonnementsaftale der skal signeres, og foreligger det ikke allerede en databehandleraftale med skoleejer, sender vi også denne.

Vi skal have navn og e-mailadresser på minimum 2 personer (gerne 3) som vil prøve og er kontaktpersoner for Klassetrivsel i prøveperioden - mindst 1 af disse personer skal være del af institutionens ledelse.

Vi opfordrer til at I afprøver Klassetrivsel på flere niveauer – både af ledelsen og medarbejdere der gerne vil vide mere om hvordan Klassetrivsel fungerer. I introduceres til Klassetrivsel via vores e-learningsprogram – hvor I igennem lektioner der er tilgængelig online, lærer Klassetrivsel at kende for at I kan få bedst muligt udbytte af Klassetrivsel.

I prøveperioden har alle ansatte på institutionen fri og ubegrænset adgang* til alle funktioner i Klassetrivsel.

*Vær opmærksom på, at en prøveperiode anses som et gratis abonnement og benyttes derfor i overensstemmelse med de til enhver tid gældende abonnementsvilkår og herunder indgåelse af databehandler- og abonnementsaftale.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Dit navn *
Navn og adresse på din institution *
Institutionstype *
Institutionsnummer *
Din stillingsbetegnelse *
Din emailadresse *
Dit telefonnummer *
Ønsker for prøveperiodens start (dato er vejledende) *
Navn og e-mail på ekstra kontaktpersoner (minimum 1 fra institutionens ledelse) *
Hvor har du hørt om Klassetrivsel? *
Har du læst vores privatlivspolitik? *
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Skolevisioner. Report Abuse