Request edit access
Anmodning om prøveperiode
Vil I prøve Klassetrivsel (hvis din institution er en grundskole, efterskole eller et dagtilbud) eller "søster"værktøjet 'Uddannelsestrivsel' (hvis din institution er en ren ungdomsuddannelse) på din institution i 8 uger - helt gratis og uden efterfølgende bindinger? Udfyld nedenstående kontaktformular, og I vil blive kontaktet af os snarest muligt.

En gratis prøveperiode indledes med et 45 minutters online opstartsmøde – med minimum 2 deltagere fra institutionen, og hvor minimum 1 deltager tilhører skolens ledelse.

Online opstartsmøde er en forudsætning for at kunne aktivere en prøveperiodel. Mødet foregår online og interaktivt med en Klassetrivsel-konsulent, som deler sin skærm med deltagerne via et link.

Forud for mødet har deltagerne set en introduktionsvideo og forberedt relevante svar og spørgsmål, således at opstartsmødet afklarer værktøjets relevante muligheder for den pågældende institution, samt prøveperiodens formål og startdato. I prøveperioden har alle ansatte på institutionen fri og ubegrænset adgang* til alle funktioner i Klassetrivsel/Uddannelsestrivsel.


*Vær opmærksom på, at en prøveperiode anses som et gratis abonnement og benyttes derfor i overensstemmelse med de til enhver tid gældende abonnementsvilkår og herunder indgåelse af databehandler- og abonnementsaftale.

Dit navn *
Your answer
Navn og adresse på din institution *
Your answer
Institutionstype *
Institutionsnummer *
Your answer
Din stillingsbetegnelse *
Your answer
Din emailadresse *
Your answer
Dit telefonnummer *
Your answer
2 ønsker for tidspunkt (dato og klokkeslet) for online opstartsmøde *
Your answer
Navn og email på (øvrige) kontaktpersoner fra ledelsen som deltager i online opstartsmøde *
Your answer
Hvor har du hørt om Klassetrivsel (/Uddannelsestrivsel)? *
Your answer
Har du læst vores privatlivspolitik? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Skolevisioner. Report Abuse - Terms of Service