Request edit access
Història i iniciatives del sector agroalimentari a la vall de Sóller, el cas de Fet a Sóller
Benvolguts amics de Tramuntana XXI,

us trametem aquest correu per convidar-vos a la trobada del mes d'octubre, "Història i iniciatives del sector agroalimentari a la vall de Sóller, el cas de Fet a Sóller".

En aquesta ocasió, visitarem les instal·lacions de "Fet a Sóller" de la mà del seu Fundador Franz Kraus i coneixerem com va néixer aquest projecte i com ha arribat a ser una de les iniciatives del sector agroalimentari més exitoses de la nostra illa, a més de la seva contribució a la conservació dels recursos naturals.

A continuació ens dirigirem a un establiment al Port de Sóller, on celebrarem un col·loqui amb Carles Manera, Catedràtic d'Història Econòmica de la Universitat de les Illes Balears. Durant la sessió, ens il·lustrarà sobre la història econòmica de la vall de Sóller, el paper dels emigrants i els seus capitals, i com en un entorn d'una òbvia dificultat física hi ha hagut capacitat per ser capdavanters en molts aspectes.

Per finalitzar la jornada, soparem al mateix establiment on ens oferiran un menú inspirat en la gastronomia sollerica.

El preu de la trobada és de 25 euros.

La jornada es celebrarà divendres 26 d'octubre a les 18:30 a Sóller.
Nom i llinatges *
Correu electrònic *
Nom i llinatges acompanyant
Correu electrònic acompanyant
Ets soci?
Clear selection
Col·labora
Si encara no ets soci de Tramuntana XXI i t'agradaria ser-ho pots inscriure't a https://iniciativesxxi.com/ca/tramuntana-xxi/fes-te-soci/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy