Request edit access
Vill du att Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor startar en grundskola i Fisksätra?
Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor startade sin första skola år 1994 och driver nu tre högstadieskolor och fyra gymnasieskolor, i Stockholmsområdet. De är alla friskolor.

Stiftelsen har ingen ägare och delar inte ut någon vinst. Det överskott som genereras går tillbaka in i verksamheten. Mer information om Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor hittar du på följande adress:

www.vrskolor.se

Stiftelsen har slutit ett avtal med Stena Fastigheter om att till hösten 2021 starta en grundskola, förskoleklass till åk 9 i Fisksätra (Brantvägen 1, 133 42 Saltsjöbaden)

Inför ansökan till Skolinspektionen måste stiftelsen kunna påvisa att det finns ett tillräckligt stort intresse för de utbildningar som man vill erbjuda. Därför ber vi dig svara på en kort enkät. Dina svar kommer endast användas i ansökan till Skolinspektionen samt för att skicka er information inför etablering av skolan.

Det är först efter godkännande från Skolinspektionen som vi kan ta emot elevansökningar. Alla som har svarat på denna enkät kommer få information om vår ansökan och antagningsprocess.
Namn: *
Your answer
E-postadress: *
Your answer
Fyll i om du är en elev eller förälder/vårdnadshavare: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Stiftelsen Viktor Rydbergs skolor. Report Abuse