Request edit access
Anmälan till ledamotsträff 22 maj
Funktionsrätt Göteborg vill jobba med att utveckla vår politiska strategi. För att göra detta behöver vi alla er som är förtroendevalda att representera Funktionsrätt Göteborg och era egna föreningar i Göteborg Stads olika råd. Vi bjuder därför in er till en ledamotsträff för att diskutera arbetet i råden.

Vi börjar med en nulägesanalys, där vi tittar på hur arbetet går i råden, vem som styr agendan och hur mycket civilsamhällets representanter kan påverka detta i nuläget. Vi skapar gemensamt en lista på förbättringsområden och på saker som går bra - kanske kan de olika råden lära av varandra.

Därefter börjar vi lägga upp dem kommande strategin. Vilket stöd behöver ni ledamöter för att göra ett bra arbete? I form av kunskap, material, förmöten? Funktionsrätt Göteborg kan erbjuda fortbildning/kompetensutveckling - vad efterfrågas i så fall? 

Vårt mål är att arbeta fram en stark och målmedveten strategi under den kommande mandatperioden, och därmed se till att samverkan med staden känns viktig och meningsfull för funktionsrättsrörelsen. 

Vi bjuder på fralla och kaffe eller te!

Tid: 22 maj 2023, 18.00-20.00
Plats: Lokal Älvsborg, Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12

Om formuläret inte funkar för dig - maila din anmälan till info@funktionsrattgbg.se.
Ange namn, e-post och vilken förening du tillhör, samt eventuella tillgänglighetsbehov.  

Var god meddela om du kommer medverka senast den 15 maj.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer
Förening *
Jag är ledamot i följande råd
TILLGÄNGLIGHET
Funktionsrätt Göteborgs möten ska vara tillgängliga för alla. Undvik parfym och starka dofter. Stäng av mobilen under mötet. Meddela gärna vad som behövs för att mötet ska vara tillgängligt för dig.
Detta behövs för att mötet ska vara tillgängligt för mig:
Kost *
Vi bjuder på fralla och kaffe/te.
Required
Registrering av personuppgifter
För att hantera din anmälan behöver vi behandla de personuppgifter du lämnat i detta formulär. För att kunna göra detta behövs ditt samtycke.

Dina personuppgifter behandlas fram till att arrangemanget är över. Därefter raderas de. Du har rätt att begära ett registerutdrag, rätt att få felaktiga uppgifter rättade eller raderade, rätt att begära begränsning, rätt att invända mot behandlingen, samt rätt att begära att uppgifterna flyttas.

Du har även rätt att närsomhelst återkalla ditt samtycke. Kontakta oss då på info@funktionsrattgbg.se. Är du missnöjd med hur vi behandlar dina personuppgifter har du även rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen.
Godkänner du att Funktionsrätt Göteborg sparar dina personuppgifter fram till arrangemangets slut? *
Om du inte godkänner att vi sparar dina personuppgifter fram till arrangemangets slut, kan vi tyvärr inte hantera din anmälan. Du är då välkommen till arrangemanget i mån av plats.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy