Request edit access
Consulting- and Finance Day 2017
Rekrytering av projektmedlemmar
Projektmedlemmar 2017
Vi på KTH Finance Society tycker det är jättekul att även i år kunna anordna Consulting Day och Finance Day.
Till detta behöver vi hjälp av projektmedlemmar.

Consulting Day är en mässa som vänder sig till studenter intresserade av management consulting. Företag som ställde ut förra året var bland annat AT Kearney, Ernest & Young, Deloitte och KPMG.

Finance Day är en mässa som vänder sig till studenter intresserade av investment banking, finansiella tjänster och bank. Utställare här är allt från internationella Investment Banking firmor till svenska storbanker, som exempelvis Deutsche Bank, Barclays, Nordea, Danske Bank och Carnegie.

Tidigare år har projektmedlemmar beskrivit sitt deltagande i denna mässa som en god CV-merit. Projektmedlemmar får under mässorna chansen att träffa företag från Bank/Finans/Konsult. Exklusiva möjligheter att nätverka med företagsrepresentanter ges såväl under mässan som under banketten, där man som projektmedlem med sitt deltagande blir garanterad biljett.

Vi söker dig som är en god samarbetspartner och som kan ta initiativ att lösa problem. Att man är intresserad av konsultyrket eller finansbranschen är ett plus, men inte ett måste. Projektmedlemmar som kan arbeta under båda mässdagarna kommer att prioriteras vid antagning.

Arbetsbördan är ca 25 timmar som sträcker sig från slutet av augusti till början av november. Innan mässan kommer man få hjälpa till med marknadsföring. Detta innebär att man hjälper till med att dela ut spons och flyers. Under mässan finns lite olika roller. Dessa roller finns presenterade längre ned i formuläret. Utöver allt allvar och hårt slit kommer en kickoff anordnas så att teamet blir ordentligt sammansvetsat! Här utlovar vi en trevlig sammanställning.

Finance Day den 11e september 2017 och Consulting Day äger rum den 1a november 2017.

Vi ser fram emot att träffa dig!

// KTH-Finance Society

För-och Efternamn *
Your answer
Årskurs *
Telefonnummer *
Your answer
Utbildning på KTH *
Your answer
E-mail *
Your answer
Vill du vara en del av både Consulting Day och Finance day *
*Projektmedlemmar som är med i både prioriteras
Vilken av följande roller intresserar dig? *
Välj den roll du helst vill engagera dig i här. Nedan kan du skriva vilka roller du vill ha i prioriterad ordning.
Prioritera dina val av roll. Högst-Lägst *
Your answer
Beskrivning av rollerna
Eventvärd: Ditt uppdrag kommer bli att hjälpa förtag och studenter med att genomföra olika event såsom case-event, intervjuer och dylikt. Som Eventvärd är din roll att se till att allt fungerar på dessa event. Detta innebär exempelvis att hjälpa företag att hitta till rätt rum, se till att det finns förnödenheter där och att informera deltagande studenter om var och när det ska infinna sig.

Entrévärd: Som Entrévärd är din uppgift att ta emot alla mässbesökare och se till att alla är behöriga. Din roll kommer att vara att hälsa alla välkomna samt att dirigera företag och studenter till rätt plats på mässan. Uppdraget medför även att ansvara för att dela ut goodiebags och namnskyltar till alla mässbesökare.

Loungevärd: I rollen som Loungevärd kommer du att ta ansvar för företags- och studentloungen. Detta innebär att du måste se till att det finns mat och dryck på plats. Som Loungevärd har du även förmånen att kunna mingla med företagsrepresentanter och engagerade studenter som besöker loungen.

Mässvärd: Som Mässvärd har du en klassisk roll på mässan. Du kommer inte att bli tilldelad ett enskilt företag utan kommer att finnas till hands för dem alla om problem skulle uppstå. Annars är ditt uppdrag att se till att allt fungerar på mässan samt att både företag och besökare är nöjda.

Beskriv dig själv kort och förklara varför just du skulle passa in som projektmedlem (Max 200 ord) *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms