Request edit access
Lagu SM-joukkueet 2019

Suomenmestaruuskilpailut 23.-25.8.2019 Vantaa, Myyrmäki
SM-kilpailujen formaatti
Lauantaina kilpaillaan yksilöiden karsintaratana hyppyrata ja finaaliratana agilityrata. Yksilöfinaaliin pääsee minimissään 10 kpl tai 15% osallistujamäärästä ja maksimissaan 40 nollan tehnyttä koirakkoa / säkäluokka.
Sunnuntaina kilpaillaan joukkueiden karsintaratana hyppyrata ja finaaliratana agilityrata. Joukkuefinaaliin pääsee minimissään 5 kpl tai 20% joukkueista ja maksimissaan 10 joukkuetta / säkäluokka.

Yksilö SM-kilpailujen osallistumiskriteerit vuodelle 2019
Nollien keruuaika on 5.6.2018-31.7.2019. Nollia täytyy kerätä vähintään kahdeksan (8), joista korkeintaan neljä saa olla hyppyradalta. Näistä nollista vähintään yhden tulee olla tuplanolla (agi+hyppy tai agi+agi). Koirakon täytyy kerätä tulokset siitä luokasta, jossa SM-kilpailuissa kilpailee.

Joukkue SM-kilpailujen 2019 koirakoiden lukumäärä ja valintakriteerit
Joukkue muodostuu 3-5 koirakosta, joista korkeintaan 4 koirakkoa suorittaa yhden radan. Ns. varakoirakko voi olla eri koirakko hyppy- ja agilityradalla. Sekä hyppy- että agilityradalta lasketaan kolmen parhaan koiran tulokset yhteen.
Edustusoikeuden joukkuekilpailussa voi jatkossa siirtää oman lisenssiseuran lisäksi rotuyhdistykseen (tai rotua harrastavaan yhdistykseen), mikäli koira kuuluu ko. rotuun. Seurat, jotka eivät saa omaa joukkuetta joukkuekilpailuun, voivat yhdessä koota ns. yhdistelmäjoukkueen kyseisten seurojen lisenssillä kilpailevista koirakoista.


Lagu:n joukkueen valintakriteerit:
1. oikeus osallistua yksilökilpailuun
2. agilitynollien määrä
3. nollien kokonaismäärä

Hakuaika joukkueeseen 4.7.2019 klo 24.00 mennessä. Joukkue valitaan 5.7.


HUOM!!
Mahdollinen toisen seuran edustaminen myönnetään koirakoille vasta, kun Lagu on nimennyt sitovasti oman joukkueen. Lagun lisenssillä kisaavan koirakon tulee olla hakenut Lagun SM-joukkueeseen, ennen kuin voidaan myöntää edustus johonkin toiseen seuraan.

Email address *
Nimi *
Your answer
Koiran nimi *
Your answer
Säkäluokka *
Onko koiralla SM-nollat kasassa? *
Agilitynollien määrä SM-nollakaudella 2018-2019? *
Your answer
SM-nollien kokonaismäärä SM-nollakaudella 2018-2019? *
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service