Request edit access
Tilmelding som Horrornights frivillig CREW 2017
Kan du lide at skræmme folk, klæde dig ud som et monster, leve dig ind i rollen som skræmmer eller være en del af et stort event, så er det lige dig vi står og mangler.
Som frivillig CREW er man med til at give vores gæster den bedst mulige uhyggelige oplevelse. ZanZari har ca. 350 frivillige CREW, som alle har en vigtig rolle, når vi skal have tingene til at fungere.

ER DET DIG VI STÅR OG MANGLER SOM FRIVILLIG CREW?

ZanZari skal blandt andet bruge folk til at skræmme vores publikum – den gruppe kalder vi scareactors. Men vi skal også bruge folk i parkeringsområderne, ved indgangsportene, håndværkere og cafepersonale – der er masser af muligheder.

ZanZari stiller kostume og sminke til rådighed for scareactors, har du et kostume der passer ind i din rolle, er du meget velkommen til selv at medbringe det – dog skal kostumet godkendes inden brug, og medbringes på eget ansvar.

HUSK at ansøge begge facebook-grupper som er vist på sidste side i ansøgningen. (Bemærk ny 2017-gruppe)

Hvis du har spørgsmål/ ændringer/ afbud bedes dette ske til kontor@horrornights.dk -dvs. at hvis du har fået tilmeldt de forkerte datoer eller er i tvivl om din tilmelding er gået igennem, bedes du også skrive dertil.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms