Request edit access
'El drets de les víctimes de tràfic d'éssers humans als mitjans de comunicació'
Trobada amb periodistes el 28 de novembre, a les 9.30h, a l'Institut Català de les Dones (Plaça de Pere Coromines, 1). Metro: L2 i L3 Paral·lel; L3 Drassanes
Objectius
Abordar la triple dimensió del tràfic d’éssers humans: delicte, greu violació de Drets Humans i manifestació de violència de gènere.

Contribuir a la sensibilització de periodistes quan han de tractar una notícia relacionada amb el tràfic d’éssers humans.

Detectar quines necessitats tenen les i els professionals de la informació quan comuniquen sobre el tràfic d’éssers humans

Diferenciar contraban de persones i tràfic d’éssers humans i la seva vinculació amb l'asil

Nom i Cognom *
Your answer
Mitjà *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Política de Protecció de Dades

D'acord amb les disposicions de la LOPD (art. 5 i 6), les vostres dades personals i adreça de correu electrònic formen part de la base de dades general d' Adoratrius SICAR, i només es tracten amb la finalitat de mantenir-vos informats de les activitats d'interès de l' entitat. Si ho desitja, podrà vostè exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel•lació i oposició de les seves dades enviant un missatge a la següent adreça de correu electrònic a gestio2@adoratrius.cat, indicant en la línia “d'Assumpte” el dret que desitja exercitar.
Accepto
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms