Request edit access
LAKHATÁSPOLITIKAI VITAEST
Ma minden ötödik magyarnak rezsi- vagy lakbértartozása van. Miközben az állam több millió forinttal támogatja a leggazdagabbak lakásvásárlását, az átlagembernek jó, ha pár ezer forint jut. Pedig van megoldás a lakásválságra! Az Átalakulás Intézet anyaga ezt mutatja be.

Időpont: 2017. február 28. 17.00-20.00 óra
Helyszín: Politikatörténeti Intézet, 1054 Budapest, Alkotmány u. 2.
A rendezvény támogatója: a Megújuló Magyarországért Alapítvány

VEZETÉKNÉV: *
Your answer
KERESZTNÉV: *
Your answer
EMAIL CÍM: *
Your answer
IRÁNYÍTÓSZÁM: *
Your answer
DELEGÁLÓ SZERVEZET (Ha nem szervezettől érkezik, kérjük írja be "magánszemély") *
Your answer
TELEFONSZÁM:
Your answer
TÁMOGATÁS
A rendezvény egy főre jutó költsége több ezer forint, amit igyekszünk pályázatokból és az alapítvány bevételeiből fedezni. Ha a költségekhez a regisztrációs pultnál lehetőségeid szerint te is hozzájárulnál, az jelentős mértékben növelné az esélyét annak, hogy a jövőben hasonló rendezvényeket tudjunk szervezni.
*
ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT
Az űrlap elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy a Megújuló Magyarországért Alapítvány (továbbiakban Adatkezelő) az alábbi személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény és egyéb jogszabályok alapján a velem való kapcsolattartás céljából kezelje. Hozzájárulok továbbá ahhoz, hogy személyes adataimat az Adatkezelő vagy az adattovábbítás címzettje Magyarországon, az Európai Gazdasági Térségről szóló szerződésben részes valamely államban működő adatfeldolgozó részére adatfeldolgozási céllal átadja. Hozzájárulásom visszavonásig érvényes. Bármikor jogom van tájékoztatást kérni személyes adataim kezeléséről, adataimat az Adatkezelőnél bármikor módosíthatom, helyesbíthetem, azzal, hogy ebben az esetben az Adatkezelő köteles gondoskodni arról, hogy a módosítás vagy törlés az adattovábbítás címzettjeinél is haladéktalanul megtörténjen. Adatkezelő: Megújuló Magyarországért Alapítvány (email: hello@mmaa.hu). Nyilvántartási azonosító: NAIH-81959. Az adatszolgáltatás önkéntes.
*
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Köszönjük regisztrációdat! Amennyiben további információra van szükséged, írj a hernadi.eszter@mmaa.hu címre!
A Megújuló Magyarországért Alapítvány elérhetőségei:
honlap: http://mmaa.hu
Facebook: https://www.facebook.com/mmaa.hu
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms