Request edit access
Curs "Expert achiziții publice"
Forum Group organizează în perioada 3-5 noiembrie 2016, în București, un curs de perfecționare în ocupația "Expert achiziții publice" (cod COR 214946), în cadrul căruia vor fi abordate soluții în aplicarea noului cadru legislativ în domeniul achizițiilor publice.

Cursul va fi susținut de experți proprii, specialiști din cadrul Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) sau care au fost implicați în transpunerea directivelor europene în noua legislație din domeniul achizițiilor publice.

Programul de formare se desfășoară acoperind durata a 42 de ore repartizate în trei zile de teorie (14 de ore), fiind urmate de 28 de ore de practică și examenul de evaluare (cu o durată de două ore) stabilit în termen de maxim 7 zile de la finalizarea cursurilor și susținut în fața Comisiei din care fac parte experți desemnați de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Pentru participarea la curs și obţinerea certificatului, persoanele interesate trebuie să facă dovada absolvirii de studii superioare (copie a diplomei de licență).

Înscrierile au loc în perioada 17-25 octombrie, iar documentele necesare sunt:
• Copie CI/BI;
• Copie certificat naștere;
• Copie certificat căsătorie/divorț (în cazul în care numele din certificatul de naștere este diferit de cel din CI/BI);
• Copie diplomă de licență (sau adeverință în cazul în care nu a fost încă eliberată diploma).

Tarif instruire: 700* lei/participant - include și suport de curs în format tipărit.

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de mai jos, în perioada 17-25 octombrie 2016.

Nume *
Your answer
Prenume *
Your answer
Organizația/instituția *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefon *
Your answer
Întrebări/sugestii
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of C4c.ro. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms