Request edit access
Како до посреќни вработени во ИКТ компаниите?
Во насока на постојано инвестирање во вработените, МАСИТ заедно со КБ Прво пензиско друштво организира информативна средба на која ќе бидат презентирани придобивките од уплатите во доброволен пензиски фонд со конкретни пресметки на финансиските бенефити за вработените како и ослободувањата од даноци и придонеси за работодавачите.
Инструмент кој значи штедење, вложување за иднината и одличен модел за наградување на вработените.
Како комплементарна тема, од страна на експерт на КБ, ќе бидат дадени препораки за тоа каде вработените во ИКТ секторот можат да прават дополнителни вложувања, штедења и инвестирања.
Присуството на настанот е бесплатно со задолжителна регистрација.

Локација: Хотел Marriott
Датум и време: 13 Септември 2019, 13.00 часот
Име и презиме *
Your answer
Компанија *
Your answer
Е-маил *
Your answer
Позиција
Your answer
Дополнителни прашања и коментари?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service