Request edit access
Forma e Aplikimit në Festivalin FemArt 6
Festivali i Aktivisteve dhe i Artisteve
Pyetësor: Artistja/Aktivistja/Organizata/Grupi/Emri Teatrit/Produksioni
Your answer
Emri:
Your answer
Vendi:
Your answer
Adresa:
Your answer
Website:
Your answer
Personi kontaktues i/e Organizatës/Grupit/Teatrit/Produksionit:
Your answer
Emri:
Your answer
Pozita:
Your answer
Telefoni:
Your answer
Telefoni-mobil:
Your answer
E-mail:
Your answer
Pyetësor: PERFORMANCË/FILM/EKSPOZITË/KONCERT
Your answer
Titulli i veprës artistike:
Your answer
Kohëzgjatja:
Your answer
Gjuha:
Your answer
Autor/e:
Your answer
Regjisor/e:
Your answer
Produksioni:
Your answer
Skenografia dhe kostumet:
Your answer
Muzika:
Your answer
Koreografia:
Your answer
Aktorët/et:
Your answer
Përshkrimi i shkurtër/Sinopsisi i Performancës/Filmit/Ekspozitës/Koncertit (150) fjalë:
Your answer
Pyetësori: KËRKESAT TEKNIKE:
Your answer
Sa kohë ju duhet të përgatisni skenografinë tuaj?
Your answer
Për dritat dhe zërimin:
Your answer
Për provat:
Your answer
Koha totale për përgatitje të performancës:
Your answer
Koha për të hequr skenografinë pas performancës:
Your answer
A keni nevojë për transport? (Vëmendje: përshkak të shpenzimeve të mëdha financiare, Festivali mund të mos i mbulojë shpenzimet e transportit)
A keni nevojë për fjetje?
A keni nevojë për ushqim?
Lista e personave të cilët do të vijnë në Festival dhe pozita e tyre (ju lutem tregojeni gjininë për arsye të rezervimit te hotelit):
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms