Request edit access
Természetfacilitátor képzés 2020 Jelentkezési lap
Az ökopszichológia szerint az emberi psziché jólléte és a természet, bolygónk jólléte kölcsönösen összefügg, kapcsolódik egymáshoz. Az ökológiai krízis és az emberi psziché zavarai összefüggésben lehetnek ennek a természetes kapcsolatnak a megszakadásával. Gyógyulásunk, EGÉSZségünk kulcsa pedig az újrakapcsolódásban rejlik.

Az újrakapcsolódás egyik feltétele, hogy bővítsük ismereteinket az ember (természeti) rendszerbe ágyazottságáról, a környezetünk, így a természet élőlényeiről, életközösségeiről, hálózatairól. A másik, hogy kialakítsunk egy személyesebb kötődést az emberen túli élő rendszerekkel: megfigyeljük, érzékeljük egy táj, egy élőlény, egy életközösség tulajdonságait, elevenségét, ritmusait, továbbá azonosítsuk kapcsolódási pontjainkat.

A természetfacilitátor olyan szakember, aki ismereteket ad egy adott terület élőlényeiről, hálózatairól, folyamatairól, egyúttal hozzásegíti egy csoport tagjait az érzékszervi, élményszintű kapcsolódáshoz, támogatva az újrakapcsolódást. Képzésünk kompetenciát és jogosultságot ad az Ökopszichológiai Intézet által fejlesztett részvételi séták vezetésére.

További információk a képzésről:
http://ecopsychology.hu/okopszichologiai-intezet/kepzes/

Várunk szeretettel!

A jelentkezés menete
Az alábbiakban kérlek, írd be a neved, elérhetőséged, valamint a számlázási adataidat, illetve jelezd, hogy elolvastad az Ökopszichológiai Intézet Adatkezelési tájékoztatóját.

A beérkezett jelentkezési lapokról visszaigazolást küldünk a további tudnivalókról. Ha az elküldéstől számított 3 napon belül nem kapsz visszajelzést, kérjük, tájékoztass minket az info@ecopsychology.hu címen.
A jelentkezési lap kitöltésével hozzájárulok ahhoz, hogy az Ökopszichológiai Intézet az adatkezelési szabályzatának (http://ecopsychology.hu/wp-content/uploads/2018/07/Adatkezel--si-t--j--koztato---s-szab--lyzat.pdf) megfelelően kezelje a személyes adataimat. *
Név *
Your answer
E-mail *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Végzettséged *
A jelentkezés feltétele BA vagy BSc minimum bármely szakterületen. Ha van természettudományos végzettséged és/vagy csoportvezetési tapasztalatod, kérjük azt is írd le.
Your answer
Számlázási név (kérlek, olyan nevet adj meg, amilyen számláról utalni fogsz) *
Your answer
Számlázási cím (milyen lakcímre írhatom a számlát?) *
Your answer
Egyéni vállalkozó vagy szervezet esetében adószám
Your answer
A képzési díj befizetésére három konstrukciót dolgoztunk ki. Melyiket választod? *
Required
Kérdés, kérés, megjegyzés:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy