Request edit access
Inscripció Ciència en Família 2019
Sou una família amb curiositat per la ciència? Voleu descobrir plegats els secrets que s’amaguen al Campus del Baix Llobregat? Voleu compartir una tarda en família als laboratoris i instal·lacions de la UPC a Castelldefels? No us podeu perdre les activitats de “Ciència en Família!”

Us proposem una nova activitat que us aproximarà a les àrees de coneixement del campus del Baix Llobregat des d'una perspectiva divulgadora, amena, divertida i pràctica. Segurament heu tingut ganes algun cop de participar en els tallers que venim oferint des de fa anys per a l'estudiantat d'ESO i BATX. Ara en teniu l'oportunitat. L'objectiu és passar una bona estona aprenent, en un ambient distès, universitari i molt participatiu!
Nom *
Your answer
Cognom 1 *
Your answer
Cognom 2 *
Your answer
Edat *
Your answer
Sexe *
Adreça *
Your answer
Codi Postal *
Your answer
Població *
Your answer
Centre en el que estudies *
Your answer
Telèfon *
Your answer
Mòbil *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
INSCRIPCIÓ ALS TALLERS CIÈNCIA EN FAMÍLIA
Cal que marquis aquells tallers en els que estàs interessada / interessat.
Dimarts 25 de juny: El llançament de coets a l'espai: pràctica amb coets de vinagre i bicarbonat - PLACES EXHAURIDES
Coneixereu els diferents elements que intervenen en el llançament de coets a l’espai, i també els principals tipus de coets que s’utilitzen . Aprendrem diversos conceptes com “acció-reacció”, “redundància”, “vectors de llançament”, “sincronització de sistemes”, “anàlisi d’errades”, “sistemes de seguretat”, etc...
Tot el que hem après podrem experimentar-ho mitjançant la construcció d’uns coets que utilitzen una reacció de vinagre i bicarbonat com a propulsió.
Dijous 27 de juny: Introducció a la fabricació digital. Les impressores 3D - PLACES EXHAURIDES
Introducció a la fabricació digital amb la impressió 3D. Un recorregut per l'estat de la qüestió en aquestes noves tecnologies i les seves aplicacions més destacablesi com aquestes influeixen en el nostre entorn. La fabricació digital a Internet (magatzems virtuals de peces i projectes compartits,comunitats d'usuaris i projectes globals).

Dimarts 2 de juliol: ICFO. Institut de Ciències Fotòniques - PLACES EXHAURIDES
Descobrireu els últims avenços en el camp de la fotònica, gràcies a les investigacions que fa l' ICFO sobre la física de la llum i les seves múltiples aplicacions.
Dijous 4 de juliol. Simulador de vol: convertiu-vos en pilots per un dia! - PLACES EXHAURIDES
Farem un vol virtual mitjançant un simulador de vol construït per estudiants de l’EETAC. Dins la cabina d’una avioneta real, l’objectiu principal de l’activitat és que conegueu de prop els principis bàsics que permeten el vol i amb els instruments de l’avió (comandaments de vol, indicadors de cabina, en definitiva, tota la aviònica) que permeten el control de l’aparell.
Es podrà escollir l’aparell, els aeroports d’enlairament i aterratge i el pla de vol.
Dimarts 9 de juliol. Experiments de física low cost - PLACES EXHAURIDES
Perquè succiona un tornado? què és la pressió atmosfèrica? Què són els núvols? Perquè les borrasques porten pluges i els anticiclons cel assolellat? Amb materials senzills i a l'abast de tothom intentarem respondre a aquestes preguntes de forma divertida!
Dijous 11 de juliol. Crea dispositius bojos amb Makey Makey - PLACES EXHAURIDES

Makey Makey és una tecnologia desenvolupada per estudiants del MIT (Massachussets Institute of Technology) que permet convertir en una tecla o un joystick qualsevol cosa que tingui una certa conductivitat elèctrica. Això permet fer volar la imaginació i interactuar amb diversos dispositius d'una manera boja i creativa. Es poden provar els dispositius creats per a diferents aplicacions i fins i tot crear la teva propia! Un taller que no et pots perdre!
Protecció de dades
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service