Request edit access
Jelentkezési lap – 2019
A Langham igehirdető-műhely egy 3 egymásra épülő modulból álló szeminárium, mely lehetővé teszi, hogy elsajátítsuk az „értelmező igehirdetés” (expository preaching) alapelveit.

2019-ben párhuzamosan szervezzük az első és a harmadik modul képzéseit, így lehetőségük van bekapcsolódni azoknak is, akik a 2017-ben vagy 2018-ban szervezett műhelyeken még nem vettek részt. Mivel az egyes modulok egymásra épülnek, ezért mindazokat, akik még nem vettek részt Langham-igehirdető műhelyen, az első modul képzésére várjuk.

A műhelyen való részleges jelenlétre nincs mód, ezért a jelentkezők vállalják, hogy mindkét modul esetén modulonként – jelentkezésüknek megfelelően – teljes időben részt vesznek a képzésen a meghatározott program szerint.

Érkezés a műhelyre: 2019. máricus 4., hétfő, 17:00-ig.
A műhely 2019. március 8-án, pénteken, ebéd után zárul.

A 2019-es Langham igehirdető-műhelyt, a tavalyi helyszínen, az Epicentrum Rendezvényközpontban (2030 Érd, Jenő u. 15–19.) fogjuk tartani, magyar nyelven. (Az angol előadásokat tolmácsolni fogjuk magyar nyelvre, tehát az angol nyelvtudás hiánya senkinél nem lehet akadálya a hatékony részvételnek.)

A jelentkezéseket 2019. január 15-ig várjuk. Érvényes jelentkezéshez e határnapig be kell érkeznie 10.000 Ft regisztrációs díjnak is a jelentkezési lap végén megadott számlaszámra. Fontos tudni, hogy ezt a díjat a részvétel meghiúsulása illetve lemondása esetén sem tudjuk visszafizetni! A regisztrációs díjat a részvételi díjba beleszámítjuk, a fennmaradó díjhátralék a helyszínen készpénzben fizetendő. A helyszínen kártyás fizetésre nincs mód, de előre utalást elfogadnunk. A beazonosíthatóság érdekében az utaláskor a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a jelentkező nevét és a „Langham” jelölést!

A Langham igehirdető-műhelyt a John Stott alapította Langham Preaching támogatásával és vezetésével szervezzük.

Email address *
Langham igehirdető-műhely 2019. (modul I. és III.)
2019. március 4–8. | A modulképzéseket párhozamosan szervezzük.
Név *
Your answer
Születési hely *
Your answer
Születési idő *
MM
/
DD
/
YYYY
Felekezet *
Your answer
Szolgálati hely *
Your answer
Pontos cím *
Your answer
Telefonszám *
Your answer
Maradjunk kapcsolatban!
Alulírott érintett egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy adataimat, így nevemet és e-mail címemet a Langham Hungary, mint adatkezelő hírlevél küldése céljából kezelje, hogy engem általánosan, vagy számomra személyre szabottan tájékoztasson a kiadványairól, szolgáltatásairól, eseményeiről, híreiről. Tudomásul veszem, hogy adataimat az adatkezelő a GDPR (EU 2016/679. sz. rendelete), valamint vonatkozó más hatályos jogszabályok alapján kezeli. Kijelentem, hogy önkéntes hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, és így a hírlevélről bármikor leiratkozhatom az elektronikus levelek alján található link segítségével, valamint a admin@langham.org.hu e-mail címre, vagy postai úton a 1123 Budapest, Kék Golyó utca 17. címre küldött lemondási kérelem útján. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service