Request edit access
Roeivereniging Ferox inschrijfformulier
Roeivereniging Ferox hecht veel belang aan de bescherming van privacy en de veiligheid van persoonsgegevens. Wij zullen persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de bepaling van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), alsmede overige toepasselijke wet- en regelgeving.

Roeivereniging Ferox kan dit Privacy statement van tijd tot tijd aanpassen.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Geboortedatum (dd-mm-jjjj) *
Telefoonnummer *
In geval van nood graag contact opnemen met: (naam en telefoonnummer)
Let op dat je toestemming hebt van je contactpersoon om deze gegevens te delen
Hierbij bevestig ik dat ik uiterlijk binnen vier weken de verschuldigde contributie à 100 euro zal overmaken naar rekeningnummer NL55 RABO 0332 2836 23 t.n.v. roeivereniging Ferox. *
Bij aanmelding na 1 juli bedraagt de contributie over het lopende jaar 75 euro
Required
Deelname aan trainingen en wedstrijden is voor eigen rekening en risico van de deelnemer. Roeivereniging Ferox is niet aansprakelijk voor welke schade, hoe dan ook ontstaan, aan derden.
Ik wil graag assisteren bij de volgende taken:
TOESTEMMINGSVERKLARING
Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij je graag informeren over de trainingen, wedstrijden, vergaderingen, nevenactiviteiten en dergelijke waarvoor we je persoonsgegevens gebruiken. Ook willen we soms foto’s en filmpjes van trainingen en wedstrijden op o.a. social media, de website en in het clubblad ’t Sloepie plaatsen. Hier vragen wij middels dit formulier toestemming voor.
Ik verklaar hierbij toestemming te geven aan Roeivereniging Ferox voor: *
Required
Mijn toestemming geldt alleen voor de hierboven aangevinkte en beschreven redenen en gegevens. Voor nieuwe gegevensverwerkingen vraagt de vereniging mij opnieuw om toestemming.
OPZEGGING LIDMAATSCHAP
Tot uiterlijk 4 weken voor het einde van het jaar kunt u zonder problemen uw lidmaatschap opzeggen. Na deze datum zijn wij genoodzaakt u de gehele contributie voor het nieuwe seizoen in rekening te brengen.
Opzeggen kan uitsluitend via het opzegformulier. Dit formulier staat op de website www.rvferox.nl of kan worden opgevraagd via secretaris.rvferox@gmail.com
Eventuele opmerkingen
Aan dit webformulier kunnen dezelfde rechten worden ontleend als een ingevuld inschrijfformulier met een handtekening. *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy