Request edit access
Påmelding til Åsane allidrett 2020/2021.
Prisen for å delta er kr 800 per år, fordelt på en innbetaling om høsten og en om våren, hver på kr 400 (søskenmoderasjon på 50%). Påmelding gjelder hele skoleåret 2020/2021, det er altså ikke ny påmelding før vårsemesteret. Ønsker barnet å slutte i løpet av sesongen er det viktig at dere sender avmelding til allidrett@gmail.com eller gi en beskjed på facebook.
Det er viktig at vi får beskjed om at plassen kan fristilles for andre som ønsker å begynne. Om vi ikke mottar avmelding vil plassen bli fakturert som vanlig. Første aktivitetsdag etter sommerferien blir tirsdag 1. september. Gruppeinndeling blir foretatt i slutten av august, og alle får melding om hvilken gruppe de skal delta på senest søndag 30.august.
Email address *
Bekreft e-postadresse *
Vi kommer til å bruke denne e-postadressen for å kontakte deg angående puljeinndeling og eventuell annen nyttig informasjon, vennligst registrer en epostadresse som du sjekker jevnlig. Det blir sendt en bekreftelse til denne epostadressen når du sender påmelding.
Kjønn *
Required
Fornavn *
Etternavn *
Fødselsdato *
MM
/
DD
/
YYYY
Adresse *
Postnummer *
Poststed *
Telefonnummer *
Navn foresatt *
(Faktura sendes i foresattes navn, om registrert foresatt har annen adresse enn barnet er det fint om fakturaadresse til foresatt kan registreres i informasjonsfeltet nederst i skjemaet).
Her kan du registrere ønske om gruppeinndeling eller annen informasjon du mener er viktig for oss:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy