Request edit access
Aanmeldformulier vrijwilliger HomeRide en HomeRun 2018
Beste vrijwilliger,

Wat geweldig dat je je in gaat zetten voor HomeRide/HomeRun en het Ronald McDonald Kinderfonds, want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders en de deelnemers kunnen niet zonder jou!

Wat een bijzondere editie wordt dit, de HomeRiders fietsen namelijk in een hart door Nederland. En de HomeRunners doen hetzelfde maar dan lopend! Daarbij passeren we maar liefst acht Ronald McDonald Huizen. We starten in Utrecht en we finishen ook weer in Utrecht. Op de checkpoints kunnen de deelnemers even tot rust komen tijdens deze monstertocht en het is fijn dat jij ons wilt helpen om zo'n checkpoint te organiseren.

HomeRide en HomeRun zijn de afgelopen jaren flink gegroeid en ook dit jaar zijn er weer zo'n 1000 HomeRiders en 300 HomeRunners die deze uitdaging aan. Er zijn veel vrijwilligers nodig om al deze deelnemers te ondersteunen. Fantastisch dat jij ons hier mee wilt gaan helpen!

Onderstaande vragen vormen het aanmeldformulier. Als je klaar bent met het invullen druk je op verzenden en komt het aanmeldformulier automatisch bij ons binnen.

Ken jij toevallig ook nog iemand in jouw omgeving die het leuk vindt om als vrijwilliger aan de slag te gaan tijdens HomeRide of HomeRun? Nodig ze dan uit om zich ook aan te melden!

Namens de HomeRiders, HomeRunners en het organisatieteam bedankt en tot 23/24 juni!

Met vriendelijke groet,
Het HomeRide & Run- projectteam

E: vrijwilliger@homeride.nl
T: 020- 4720484

* Jouw e-mailadres wordt gebruikt om je te informeren over actuele zaken over het evenement, je ontvangt onder meer per mail een uitnodiging voor de vrijwilligersbijeenkomst en jouw persoonlijke briefing.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service