Request edit access
Opgave STAR-zomeravondcompetitie
!DE STAR-ZOMERAVONDCOMPETITIE IS VOL, INSCHRIJVEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK!
Email address *
Naam aanvoerder *
Your answer
Telefoonnummer (naar dit telefoonnummer wordt ook het betaalverzoek verzonden) *
Your answer
Teamnaam *
Your answer
Geslacht *
Vereniging *
Van welk team zijn jullie? *
Your answer
Voorkeursdag
Ook dit jaar zal de competitie plaatsvinden op de woensdag- en vrijdagavond. Dit betekent dat als je jouw team hebt opgegeven voor de woensdagavond, je ook alleen op woensdagavond speelt. We proberen ervoor te zorgen en gaan ervan uit dat iedereen op de voorkeursdag komt te spelen. Mocht dit niet lukken, dan ontvangen jullie tijdig bericht.

Voor de dames: de damespoule zal plaatsvinden op óf de woensdag óf de vrijdag. Dit hangt namelijk af van de voorkeursdag die het vaakst is gekozen. Zodra dit bekend is ontvangen jullie hierover z.s.m. bericht.

LET OP: De keuze voor alleen op vrijdagavond is niet meer mogelijk vanwege het aantal aanmeldingen. De keuze 'Kan beide, liefst op vrijdag' is nog wel mogelijk, mocht er nog plek vrijkomen op vrijdag.

Wat is jullie voorkeursdag? *
Open avond(training)
In de week voorafgaande aan de competitie zullen er twee open trainingsavonden worden georganiseerd: op woensdag 4 juli bij TKB en op vrijdag 6 juli bij Groen Geel. Dit betreft een partijvorm met alle aanwezigen die avond. Opgave is niet verplicht (je kunt de betreffende avond ook zo komen opdagen), maar als je het nu al weet kunnen we er rekening mee houden.
Aantal personen:
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms