Request edit access
SERVEI D'INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ
Aquest servei ofereix informació, assessorament i orientació a persones adultes, empreses i treballadors. L'objectiu és valorar i reconèixer l'experiència professional i la formació rebuda, oferint itineraris formatius personalitzats que facilitin la formació al llarg de la vida.

Si estàs interessat, demana cita i t'ajudarem a completar i potenciar el teu historial formatiu i professional!
Nom i cognoms de la persona o empresa interessada *
Edat *
Telèfon *
Adreça de correu electrònic *
Com ens ha conegut? *
Required
Estudis realitzats *
Required
Cicle del què es sol·licita el servei d'orientació *
Llei de protecció de dades
En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò relatiu al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, l’Institut Lluïsa Cura l’informa del següent:


- L’Institut Lluïsa Cura és un centre de formació professional que pertany al Consorci d'Educació de Barcelona, organisme que té la consideració de responsable del tractament de les seves dades personals.

- Les seves dades personals seran tractades pel personal administratiu i docent amb la finalitat de poder realitzar les gestions administratives i acadèmiques de l’Institut Lluïsa Cura i aquelles derivades de la prestació d'aquest servei.

Vostè és el responsable de la veracitat i correcció de les dades que lliura a l’Institut Lluïsa Cura i té la facultat d’exercir els drets accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i d’oposició al tractament de les seves dades d’acord allò que disposa la normativa en matèria de protecció de dades. Per a exercir-los, haurà de dirigir-se per escrit al Delegat de Protecció de Dades a través del correu electrònic lluisacura@lluisacura.cat. En aquest cas, s’haurà d’adjuntar una fotocòpia del seu document nacional d’identitat o bé documentació identificativa equivalent.
En darrer lloc, se l’informa del seu dret a, en cas de no estar d’acord amb el tractament realitzat per l’Institut Lluïsa Cura o considerar vulnerats els seus drets, presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institut Lluïsa Cura. Report Abuse