Request edit access
Komfirmim për pjesëmarrje - Tryezë Diskutimi me Prof.Asoc.Nevenka Tromp
UNI- Universum International College powered by Arizona State University organizon 𝐓𝐫𝐲𝐞𝐳𝐞̈ 𝐃𝐢𝐬𝐤𝐮𝐭𝐢𝐦𝐢 me Prof. Asoc. 𝐍𝐞𝐯𝐞𝐧𝐤𝐚 𝐓𝐫𝐨𝐦𝐩, nga Universiteti i Amsterdamit.

𝐃𝐫. 𝐍𝐞𝐯𝐞𝐧𝐤𝐚 𝐓𝐫𝐨𝐦𝐩 ka punuar si hulumtuese në Tribulanin e Hagës për krimet e luftës në ish-Jugosllavi si dhe punon në Departamentin e Studimeve Evropiane në Universitetin e Amsterdamit që nga viti 1992.💡

Në këtë tryezë diskutimi, Dr. Nevenka Tromp do të vë në pah, në një kuptim më të gjerë, ngjarjet vendimtare për Kosovën, duke vënë në fokus luftën në Kosovë, dhe ndërlikimet e drejtësisë ndërkombëtare.

Kjo ngjarje është e hapur edhe për publikun e gjerë.

Detajet e ngjarjes:

📌Tema: Drejtësia pas tranzicionit dhe lufta e Kosovës
🗓️𝟏𝟔 𝐒𝐡𝐤𝐮𝐫𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟒 (𝐞 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐭𝐞)
⏰𝟏𝟏 𝐀𝐌
📍𝐊𝐚𝐦𝐩𝐮𝐬𝐢 𝐢 𝐔𝐍𝐈-𝐏𝐫𝐢𝐬𝐡𝐭𝐢𝐧𝐞̈

UNI - Universum International College fuqizohet dhe menaxhohet nga Arizona State University, Universiteti më i madh publik në SHBA dhe #1 për inovacion.🇺🇲🥇

#EmpoweringKosova #UNI

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Emri: *
Mbiemri: *
Nr. telefonit: *
Email: *
Institucioni ku punoni/studioni: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universum. Report Abuse