Request edit access
PRIJAVA ZA VOLONTIRANJE NA VUHALF 2023
JAVNI POZIV  
           
Pozivaju se volonteri za VuHalf 2023.

Tražimo volontere za VuHalf 2023 koji se sastoji od dvije utrke: BAUDER NIGHT RUN 5K 26.05.2023 VUKOVAR HALF MARATHON 27.05.2023  

Vrijeme angažmana  je u petak 26.05.2023 od 17:00 – 22:00 i subotu 27.05.2023 od 07:00 – 15:00.

Ovaj poziv se odnosi na dežuranja i usmjeravanja uz stazu i stanicama s okrjepom. Na mjestu usmjeravanja nalaziti će se jedan ili dva volontera.
Za sve volontere smo pripremili  paket koji se sastoji od službene majice ili buf marame, bona za obrok i piće i slobodan ulaz na bazene.
Za koordinaciju i raspodjelu volontera je zadužen Siniša Jonjić  koji stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. Prijave za volontere otvorene su do 15.05.2023.

Hvala vam od srca!

PRAVA I OBVEZE VOLONTERA TIJEKOM PROVEDBE VUHALF 2023

1. Da bi postao volonter na VuHalf, kandidat je obvezan popuniti prijavnicu te proći obuku koju će organizirati organizator događaja. Organizator nije dužan pozvati sve prijavljene.
2. Osobni podaci iz prijavnog obrasca organizator koristi za vlastitu evidenciju i biti će korišteni samo za potreba volontiranja.
3. Vrijeme angažmana  je u petak 26.05.2023 od 17:00 – 22:00 za vrijeme utrke Bauder Night Run 5k i subotu 27.05.2023 od 07:00 – 15:00 na Vukovar Half Marathonu. Volonter smije volontirati najviše 8 sati tijekom jednog dana.
4. Volonter za svoj rad  nema pravo na novčanu naknadu.
5. Volonterski rad se obavlja u skladu sa propisima i pravilima, nakon primljenih instrukcija od organizatora volontiranja. Organizator će tjedan dana prije događaja upoznati volontere sa njihovim dužnostima.
6. Volonter ne odgovara za prouzrokovanu štetu ako je prethodno upozorio voditelja tima. Volonter snosi odgovornost za svoje ponašanje prilikom volontiranja te je odgovoran za svoje postupke. Dužan je poštovati propise o sigurnosti i zaštiti života, zdravlja i životne sredine na radu kako ne bi ugrozio svoju sigurnost i zdravlje, kao i sigurnost i zdravlje ostalih volontera i sudionika.
7. Volonter nosi uniformu ili akreditaciju dodijeljenu od strane organizatora.
8. Zabranjeno je vrijeđanje drugih volontera, sudionika i posjetitelja utrke na temelju rasne, spolne, etničke, političke i vjerske pripadnosti ili seksualne orijentacije.
9. Zabranjena je uporaba alkoholnih pića i opojnih sredstava tijekom volontiranja.
10. Organizator zadržava pravo rasporediti volontere sukladno potrebama organizacije.
11. Ispunjavanjem prijavnice volonter je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije ili poslije utrke za svoje potrebe i potrebe promocije događaja.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
IME I PREZIME: Kristina Gostimirović *
ADRESA: *
MAIL: *
DATUM ROĐENJA: *
MM
/
DD
/
YYYY
KONTAKT TELEFON: *
VELIČINA MAJICE: *
PRETHODNO ISKUSTVO U VOLONTIRANJE: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy