Request edit access
60è ANIVERSARI ESCOLA TÚRBULA
A través d'aquest formulari volem fer un recull d'imatges, experiències i anècdotes viscudes pels alumnes, les famílies i els professors que han passat per l'Escola Túrbula al llarg d'aquests 60 anys.
DADES PERSONALS
Nom i cognoms *
Telèfon *
Adreça electrònica *
RELACIÓ AMB L'ESCOLA
Quina relació tens o has tingut amb l'Escola Túrbula? *
En quina dècada? *
Required
EL TEU PAS PER L'ESCOLA
Vols explicar la teva experiència viscuda a l'Escola o algun record?
Tens algun objecte de record (llibreta, llibre d'escolaritat, material escolar, etc.) que vols deixar en préstec a l'Escola per exposar durant els actes de celebració del 60è Aniversari? *
FOTOGRAFIES O DOCUMENTS GRÀFICS
Podeu penjar un màxim de 5 fitxers (pdf, videos, imatges amb un màxim de 100MB)
Fotografies o documents gràfics
Descriu breument la/les fotografies que has penjat *
AUTORITZACIONS
AUTORITZO A L'ESCOLA TÚRBULA A UTILITZAR LA INFORMACIÓ I EL MATERIAL GRÀFIC, FOTOGRAFIES I/O DOCUMENTS APORTATS A TRAVÉS D'AQUEST FORMULARI AMB OCASIÓ DELS ACTES DE CELEBRACIÓ DEL 60è ANIVERSARI DE L’ESCOLA. TAMBÉ DONO LA MEVA CONFORMITAT A LA SEVA UTILITZACIÓ EN TOTS ELS MITJANS DE COMUNICACIÓ, IMATGE I PUBLICITAT QUE L’ESCOLA UTILITZA HABITUALMENT (COMPTES OFICIALS DE L’ESCOLA A LES XARXES SOCIALS, IL·LUSTRACIONS DE LA SEVA PÀGINA WEB, EXPOSICIONS, ETC.) SÓC CONEIXEDOR/A QUE, EN COMPLIMENT DEL REGLAMENT (UE) 2016/679 RELATIU A LA PROTECCIÓ DE LES PERSONES FÍSIQUES PEL QUE FA AL TRACTAMENT DE LES MEVES DADES PERSONALS I A LA LLIURE CIRCULACIÓ D'AQUESTES DADES (RGPD), TINC DRET A CONSULTAR, MODIFICAR, CANCEL·LAR O OPOSAR-ME AL TRACTAMENT DE LES MEVES DADES DIRIGINT-ME A L’ESCOLA TÚRBULA, CTRA. DE MATARÓ 26 DE SANT ADRIÀ DE BESÓS, O MITJANÇANT L’ADREÇA DE CORREU ELECTRÒNIC dpd@turbula.es.
Autoritzo a l'Escola Túrbula *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Escola Túrbula. - Terms of Service