Request edit access
Prinses op de erwt
Met dit formulier kunt u kaarten voor de voorstelling "Prinses op de erwt" van LEOXIII bestellen. Wij maken er een gezellige familiemiddag van in de Speelzaal, Violenstraat 6 te Purmerend. Telefonisch zijn wij tot 10 minuten voor de voorstelling bereikbaar op nummer 06 - 33 52 57 50

Het is niet de bedoeling dat kinderen de voorstelling bezoeken zonder begeleiding van een ouder, dit in verband met de veiligheid in noodsituaties.

Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen 5 dagen een bevestigingsmail (controleer ook uw spambox!) met een reserveringsnummer dat als kenmerk dient bij de betaling. Op het moment dat het verschuldigde bedrag door ons is ontvangen, is uw reservering definitief.

Een kaart kost € 5,00. Dit is inclusief een glaasje limonade. Gezien de entreeprijs verlenen wij dit keer geen vriendenkorting.
Tenaamstelling reservering *
Your answer
Datum voorstelling *
Hier kunt u aangeven op welke datum u een voorstelling wilt bezoeken.
Aantal kaarten *
Your answer
E-mailadres *
Hier graag het e-mailadres invullen dat gebruikt zal worden om uw reservering te bevestigen. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens en worden deze niet aan derden verstrekt.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy