Request edit access
ЗАПИСВАНЕ ЗА РАБОТИЛНИЦА ПО СЪВРЕМЕНЕН ТАНЦ
Сръбските артисти от театър „МимАрт“ ще обживят крайречните пространства на остров Адата чрез универсалния език на изкуството. Проектът „Островна магия“ - част от Пловдив – Европейска столица на култура е с богата програма, която включва:
• безплатни танцови работилници - 1 юли (16.00 – 19.00 часа) и 2 юли (10.00 – 13.00 часа, 16.00 – 19.00 часа) в СКЛАД, ул. „Екзарх Йосиф“ 16 - подходящи за местни професионалисти и хора, които се интересуват от съвременен танц. Водещата Нела Антонович, основател на „МимАрт“, с 35 годишен опит във съвременния театър и танц, ще представи техния оригинален метод за работа и сливането на различни театрални техники.

Записалите се участници ще имат възможонстта да станат част от екипа на театър „МимАрт“ и #ЗАЕДНО с тях да осъществят промо публична презентация на 3 юли от 16:00 в центъра на Пловдив (от градината над Джумая Джамия до ул. "Митрополит Паисий")

Всички, които се запишат за тази инициатива ще е необходимо да са свободни в дните 1,2,3 юли!

Дейността на театър „МимАрт“ е насочена основно към преодоляване на езикови, географски, политически, социални, етнически и други бариери чрез изкуство. Каним ви #ЗАЕДНО да преживеем изненадите, които са ни подготвили в проекта „Островна магия“

Email address *
Вашето име *
Your answer
Имейл адрес *
Your answer
Имате ли Facebook акаунт? Моля, посочете линк към него. *
Your answer
Каква е вашата професия или занимание? *
Your answer
Какво ви мотивира да се включите в уъркшопа? *
Your answer
Моля, потвърдете, че можете да присъствате на уъркшопа и публичната презентация на следните дати: 1, 2, 3 юли *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Municipal Foundation Plovdiv 2019. Report Abuse - Terms of Service