Request edit access
Inscripció "SoloJazz contemporani" - PLE DE SWING
Formulari per fer-se soci de l'associació Ple de Swing i inscriure's al curs intensiu de SoloJazz Contemporani 2018-2019.

La inscripció i l'alta de soci només serà confirmada una vegada s'hagi realitzat el pagament. Tot i així, a l'hora de confirmar la plaça al curs es tindrà en compte l'ordre d'inscripció en aquest formulari.
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Data de Naixement *
Ex:23/04/1970
Your answer
Telèfon *
Your answer
Adreça correu electrònic *
Your answer
Municipi de residència *
Your answer
Ets associat de Ple de Swing
Observacions
Fes-nos arribar els comentaris que creguis necessaris
Your answer
Política de privacitat
En compliment amb l'Art.5 de la Llei 15/1999 Orgànica de Protecció de Dades de caràcter personal, de 13 de desembre de 1999, us informem que les dades personals que ens heu facilitat mitjançant aquest formulari s’incorporaran a un fitxer automatitzat de l'associació Ple de Swing. La finalitat del mateix és la gestió dels socis així com les inscripcions als cursos de ball. Tens dret a accedir, cancel·lar o rectificar les dades recopilades en aquest fitxer, mitjançant un correu electrònic a pledeswing@gmail.com. Així mateix us informem que les fotografies o videos registrats a les activitats relacionades amb Ple de Swing podran ser publicades a la web o el facebook de l'associació. En cas de que no hi vulgueu aparèixer, envieu un correu electrònic fent la sol·licitud.
*
Required
Estatuts de l'associació
Podeu llegir els estatuts de l'associació Ple de Swing a http://pledeswing.wordpress.com/qui-som/
*
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy