Request edit access
Zomerkamp
Schrijf hier je kind in! Vragen? Bel Benjamin op +31 6 304 77 217
Naam van welp *
Vul hier de voornaam en achternaam van uw kind in.
Your answer
Kosten *
De kosten voor het kamp bedragen € 85. De deadline voor betaling is dinsdag 14 juli 2015. De bijdrage kunt u overmaken naar NL30 TRIO 0390 2757 00 ter attentie van Riduan Ringes. U kunt zelf 5 euro korting verrekenen als u vóór woensdag 8 juli de kosten overmaakt. U hoeft dan slechts € 80 over te maken.
Required
KIF *
Het KIF is de enige officiele weg om de leiding te informeren over medische of sociale bijzonderheden van uw kind en contactinformatie voor noodgevallen. De leiding controleert of van elk kind een KIF-formulier beschikbaar is. U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van de actuele informatie. Download de kif hier http://puu.sh/iii2g/b0f5bc51da.doc en mail deze ingevuld naar waanders.b@gmail.com voor de Welpen Meisjes of tijs@volbert.nl voor de Welpen Jongens
Required
Duur van het kamp *
Het kamp duurt van woensdag tot zondag. Indien uw kind afwezig niet deelneemt aan het kamp of een gedeelte daarvan is in principe geen restitutie van de kampbijdrage mogelijk.
Required
Snoepgoed thuislaten. *
Onze ervaring is dat privé-snoepvoorraden van kinderen leiden tot oneerlijkheid (het ene kind heeft veel snoep, het andere weinig) en snoepen vlak voor de maaltijden, en dat is niet wenselijk. Daarom zal de leiding zorgen voor voldoende snoep/tussendoortjes/eten op geschikte momenten voor iedereen.
Required
Verzekering *
Uw kind is door het lidmaatschap bij Scouting Nederland verzekerd. Dit betreft dan de ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering. Geadviseerd wordt dat uw kind zelf ook verzekerd is; de scoutingverzekering is namelijk slechts een aanvullende verzekering. Verder sluiten wij met de groep geen gezamenlijke reis- en bagageverzekering e.d. af. Indien u deze verzekering wenst, dient u deze zelf af te sluiten.
Required
Aansprakelijkheid spullen *
Voor schade aan of vermissing van meegebrachte spullen kan noch de leiding, noch de vereniging SCouting ’t Volbert aansprakelijke worden gesteld. Met het oog op de aard van de scoutingactiviteiten (spelen in het bos, bij het kampvuur zitten) raden we aan oude kleding mee te geven.
Required
Aanmelding *
Door op onderstaande knop te klikken, wordt de aanmelding van uw kind voor het zomerkamp definitief.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service