Request edit access
Пријава за пројекат 'Предузетништво за младе'
Здраво,

'Предузетништво за младе' (Entrepreneurship for Youth) je пројекат који организује студентска организација AIESEC. Пружиће ти једно незаборавно искуство, дружење, рад у тиму, креирање свог бизнис плана и још много знања и вештина. Баш када цео свет стоји, ми нећемо. Право је време за рад на себи!

Уколико ти и даље није јасно о каквом предузетничком кораку је реч, ево и додатних информација:
Пројекат је осмишљен тако да кроз вишенедељне едукације учесници унапреде своје вештине како би били спремни да у последњој недељи истог, са својим тимом, раде на студији случаја и утичу на неки од 17 циљева одрживог развоја. Отварање самог пројекта је предвиђено за 20. новембар када ће учесници бити подељени у тимове, док је почетак радионица планиран за 23. новембар. Читав програм ће трајати пет недеља, а радионице ће бити одржаване три пута недељно по 1h и 30min или 2h. Све теме које се буду спроводиле у оквиру едукација биће у циљу подучавања и припреме чланова за само престављање њихове бизнис идеје пред комисијом, које ће се догодоти на затварању пројекта, односно 26. децембра.

Читав пројекат ће, што се самих радионица тиче, бити испраћен од стране алумни чланова AIESECа који раде у водећим компанијама, интернационалних партнера AIESECа, као и наших едукативних партнера, док ће чланови у оквиру тима имати подршку team leader-а.

Сходно читавој ситуацији и у циљу поштовања прописаних мера, све едукације ће бити одржаване online, док се по договору, у оквиру тима увек можете наћи у циљу праћења самих радионица или рада на поменутој студији случаја. Отварање и затварање пројекта ће се, уколико ситуација дозволи, одржати уживо.

Цена петонедељног пројекта 'Предузетништво за младе' је 1500 динара.
Чекамо те! :)
Име и презиме *
Clear selection
Који тип установе похађаш? *
Назив установе коју похађаш? *
Која си година на поменутој установи? *
Број телефона *
E-mail адреса *
Да ли сматраш да имаш довољно информација о пројекту? *
Сагласан/на сам да се мој e-mail и број телефона користе искључиво у сврхе обавештавања о пројекту 'Предузетништво за младе' који организује AIESEC? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of AIESEC.