Request edit access
Påmelding til Eiganes skolekorps
Gratulerer! Du er godt på vei til å gi DITT barn en unik sjanse til å oppleve hvordan det er å være med i en gruppe som jobber sammen på tvers av alder, kjønn og ferdigheter!

Skolekorpstradisjonen i landet vårt er enestående. Ingen andre land i verden har flere korps knyttet til skolene. Korpsene gir et trygt fellesskap på tvers av alder. De yngste kan strekke seg etter eldre forbilder og kjenne gleden over å få være med, mens de eldre både videreutvikler eget talent og viser vei for de yngre.

Visste du forresten at både Amanda Tenfjord, Astrid S. og Moddi alle startet sine musikkarrierer i korps? Og mange flere.

Gjennom musikk, samspill og sosialt samvær får barn en unik sjanse til å lære seg å spille et instrument, ta hensyn til andre, samspill og konsentrasjon. I tillegg til å få være med på konkurranser, 17. mai, seminarer, sommerturer og mye mye mer!

Skolekorps, en hobby uten reservebenk!

Barnet må være født i 2015 eller tidligere.

ØVINGSTID: Aspirantene har én time øvingstid mandager fra 17-18, små endringer kan forekomme. I tillegg kommer spilletime med lærer en annen dag i uka (avhenger av type instrument/instruktør hvilken dag dette blir).


KONTINGENT:
Dersom du melder deg på nå, regnes du som påmeldt for høstsemesteret og betaler kontingenten for dette.
Halvårs-kontingent er for tiden NOK 2150. Utgifter til turer og seminarer kan komme i tillegg.

Medlemsskapet i korpset løper til det sies opp skriftlig. Siden instruktørtimene settes opp for et skoleår av gangen, er det satt frist for utmelding til 25. april for høstsemesteret og 25. november for vårsemesteret for å unngå kontingent for neste halvår.

Det finnes ordninger som tilbyr økonomisk støtte til kontingent og andre utgifter tilknyttet fritidsaktiviteter for barn, dersom man har behov for det. Les mer her:

https://www.stavanger.kommune.no/kultur-og-fritid/ungdom-og-fritid2/tilskuddsordninger-for-barn-og-unge/#kontingenttilskudd-frivillige-barne-og-ungdomsorganisasjoner

https://www.rodekors.no/tilbudene/coop-dugnaden/

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Musikantens navn:   Lias Golsky
*
Skole:   Lassa
*
Klasse: *
Eiganes Vn 159 Adresse: *
Postnr. / sted: *
Fødselsdato: *
MM
/
DD
/
YYYY
Navn foresatt (1):   *
Fødselsdato foresatt 1 (Kulturskolen krever dette i sine registre) *
MM
/
DD
/
YYYY
Email foresatt 1 *
Tlf. (1) *
Navn foresatt (2):  
Tlf (2)
Email adr. (2):  
Instrumentønske/ andre opplysninger: (NB. Tildeling etter testspilling og korpsets behov/tilgang på instruktører)
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy