Request edit access
Anmälan Forskningsresan i Naturvårdens Utmarker 2018
VÄLKOMMEN att följa med på årets Forskningsresa till Jämtland! Antalet deltagare är begränsat till 50 platser, så först till kvarn gäller.

Vår bas den 23-28/7 kommer att vara Jormliens Fjällgård, 3,5 mil norr om Gäddede, 24 mil norr om Östersund. Här bor vi i dubbel- eller flerbäddsrum med enkel standard (gemensamma toaletter och duschar, bastu finns). För dig som behöver enkelrum finns ett begränsat antal sådana bokade på Pilgrimshotellet i Gäddede. Dessa har lite högre standard och du betalar därför totalt 500 kr extra för boendet där. Boende på Pilgrimshotellet äter frukost där och tar med lunchpaket därifrån. Middagar äter vi gemensamt på Fjällgården där också kvällsaktiviteterna äger rum. Ni som bor på Pilgrimshotellet måste därför kunna ta er hem på kvällen. På väg ut till dagens besöksområden passerar vi Pilgrimshotellet och kan plocka upp er i bilarna.

Maten under veckan kommer att vara helvegetarisk med en matig sallad som lunchpaket. Du som vill ha kött som tillägg har möjlighet att själv handla det i förväg och förvara det i kylskåp på Fjällgården eller Pilgrimshotellet. Du som har matallergi anger det i formuläret nedan.

Det kan vara svårt att hitta bra förbindelser med kollektivtrafik till Gäddede/Jormlien, speciellt från Göteborg. Planera därför din resa i god tid. Vi i planeringsgruppen kommer försöka att hjälpa till att ordna samåkning och att hämta eller lämna er som har anslutning till / från Östersund eller Strömsund. Eftersom logistiken är en utmaning för oss vill vi att du svarar så noggrant du kan på transportfrågorna i formuläret.

Deltagaravgifter och betalning

Medlem i Naturskyddsföreningen ELLER Skydda Skogen 800 kr

Medlem i Naturskyddsföreningen OCH Skydda Skogen 500 kr

Medlem i Fältbiologerna eller student 300 kr

Ej medlem enligt ovan 1000 kr


Snällt om du betalar in deltagaravgiften på plusgiro 174 518-1, Naturskyddsföreningen Jämtland-Härjedalen, i samband med anmälan! Märk betalningen med ditt namn och efternamn samt ”Forskningsresan”.
 


Tack, Vi ses!
---------------------
Naturskyddsföreningen i Jämtland-Härjedalen och föreningen Skydda Skogen är personuppgiftsansvariga för de uppgifter som du lämnar i samband med att du anmäler dig till Forskningsresan.

Vi behandlar uppgifterna för ändamål kopplade till denna resa och liknande kommande evenemang. Vi kan även komma att använda dem för Skydda Skogens och Naturskyddsföreningens i Jämtland-Härjedalen övriga verksamhet. Du som inte vill bli kontaktad för de båda föreningarnas övriga verksamhet har rätt att invända mot det. Naturskyddsföreningens riksförening kan få ta del av (vissa) uppgifter om de anmälda. I övrigt lämnar vi inte ut uppgifterna till några tredje parter.

Vår behandling av personuppgifter sker i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Det innebär bland annat att vi behandlar dem på ett korrekt sätt och i enlighet med god sed, att vi behandlar dem för uttryckligt angivna och berättigade ändamål och att vi behandlar dem endast under så lång tid som är nödvändigt för dessa ändamål. Från och med 25 maj sker behandlingen i enlighet med Dataskyddsförordningen.

Du har rätt att få information om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka uppgifter vi har sparade om dig. Du har också rätt att få eventuella felaktiga uppgifter rättade eller raderade. För mer information om detta, kontakta Kansli Mitt på mitt@naturskyddsforeningen.se eller via telefon 073-275 17 36.

Email address *
Namn *
Your answer
Adress *
Your answer
Postnummer och ort *
Your answer
Telefonnummer 1 *
Your answer
Telefonnummer 2
Your answer
Jag är medlem i *
Required
Av ekonomiska skäl önskar jag betala en lägre deltagaravgift på 300 kr.
Vi bor i dubbel- eller flerbäddsrum - välj alternativ nedan.
Jag vill dela rum med följande person/-er:
Your answer
Mot extra tillägg på 500 kr väljer jag enkelrum på Pilgrimshotellet i Gäddede, se info längst upp i formuläret!
Vill du tälta? Det finns rum för dig också, men vill du absolut tälta svara ja!
Du som kommer med egen bil, kan du tänka dig att skjutsa folk under Forskningsresan? Milersättning utgår.
Du som kommer med egen bil, kan du tänka dig att skjutsa folk till anslutningståg/-buss i Östersund eller Strömsund i samband med Forskningsresans start och avslut?
Du som kommer med egen bil och kan tänka dig att plocka upp någon efter din resväg, vilken är din startpunkt och huvudsakliga resväg?
Your answer
Du som inte har bil, men vill ha hjälp att ordna samåkning med någon i bil, fyll i varifrån du vill åka!
Your answer
Jag reser kollektivt och behöver bilskjuts måndag den 23/7 till Gäddede från
Jag reser kollektivt och behöver bilskjuts lördag den 28/7 från Gäddede till
Vad är du intresserad av inom skog? Du kan välja flera alternativ. *
Required
Du som svarat "Annat" i ovanstående, specificera vad!
Your answer
Är du med på Forskningsresan för första gången? *
Har du inventerat skog förut? *
Tar du med eget mikroskop? *
Tar du med egen stereolupp? *
Tar du med egen handlupp? *
Tar du med egen kikare? *
Tar du med egen håv? *
Tar du med egen GPS? *
Tar du med egen dator? *
Tar du med eget exemplar av "Signalarter. Indikatorer på skyddsvärd skog. Flora över kryptogamer" av Skogsstyrelsen? *
Tar du med egen bestämningslitteratur (flora, fåglar, lavar, mossor, svampar mm)? *
Maten kommer att vara vegetarisk. Har du några allergier eller önskemål gällande mat som vi borde känna till? Till exempel gluten, vegansk, laktos osv. Specificera i så fall nedan! (Eftersom uppgifter om allergier är att betrakta som känsliga personuppgifter kommer vi att vara extra måna om en hög skyddsnivå när vi behandlar dem)
Your answer
Är du intresserad av att hjälpa till med något?
Om du svarade ja ovan, vad skulle du kunna hjälpa till med? Allt från artkunskap och leda grupper till att skriva rapporter och debattartiklar.
Your answer
Vill du följa med på en kort utflykt i Fjällgårdens närområde på måndag kl 20 (ankomstkvällen), för att titta efter buskmusen? *
Vill du följa med på en guidad tur lördag kl 9-12 (avresedagen) till Hällingsåfallet, naturreservat med Sveriges längsta canyon och ett 40 m högt vattenfall?
Om du inte kan delta hela veckan 23/7 - 28/7, ange vilka dagar du deltar!
Your answer
Jag kommer tidigare än den 23/7 eller reser hem senare än den 28/7 och vill ha hjälp med bokning av ytterligare övernattningar.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms