Request edit access
NTC kamp na dan
Na lokaciji NK Mune, u Velim Munama( pola sata vožnje od Rijeke) održavati će se NTC kamp na dan i to u terminima:

I termin: subota 26.8. ( od 16h do 19h)
II termin: srijeda 30.8. (od 09h do 12h)


*Ukoliko Vam ne odgovaraju ponuđeni termini možete nas kontaktirati putem emaila samsa.sim@gmail.com


Na kampu ćemo imati tri stanice, prva stanica je NTC radionica, druga stanica je NTC poligon i treća stanica su NTC rukotvorine. Predviđeno vrijeme trajanja je 3 sata, uključuje 3 aktivnosti po 45 minuta sa malim pauzama između.
Program provodi Ivona Samsa koja je nosilac licence, a po materijalu autora programa dr Ranka Rajovića.Cijena jednog dana je 25 €, podrazumijeva materijal, program i osvježenje u toku trajanja aktivnosti.Broj sudionika po terminu je ograničen na 20.


*Mogućnost dogovora kampa na dan i za manje grupe po individualno dogovorenom terminu. Ukoliko ste zainteresirani možete nas kontaktirati.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime i prezime roditelja/staratelja *
Kontakt telefon *
Kontakt email *
Broj sudionika (može cijela obitelj, a može i jedno dijete) *
Upisati godine svakog sudionika

(primjer ako dolazi obitelj sa troje djece: 37, 36, 9, 7, 4)

(primjer ako obitelj dovodi djecu, a mama i tata ne sudjeluju: 9, 7, 4)
*
Prijavljujem se za termin:
Clear selection
Napomene ukoliko dijete ima određena ograničenja ili smetnje u razvoju 
U planu je da djeca hodaju u čarapama/bosa po travnatom terenu, pa Vas molimo da potvrdite suglasnost (ponijeti rezervne čarape) *
Da li ste suglasni da se snimljeni sadržaj tokom aktivnosti koristi u promotivne svrhe? *
U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018, u daljem tekstu ZZPL) Edukativni centar NTC, Ranko Rajović PR, sa sjedištem u Novom Sadu, Danila Kiša 7a/2 (u daljem tekstu: EC NTC), u svojstvu Korisnika podataka prikuplja i obrađuje osobne podatke iz prijavnog formulara (u daljnjem tekstu: “podaci”). S tim u vezi, EC NTC obavještava osobe od kojih se prikupljaju podaci o sljedećem: 1. EC NTC prikuplja i obrađuje podatke putem prijavnog formulara isključivo radi organiziranja i realizacije NTC radionica za djecu i informiranja o NTC programu i NTC aktivnostima, uz prethodnu suglasnost osobe na koju se podaci odnose i ti podaci se čuvaju u roku od 1 godine od dana prijave. EC NTC neće koristiti podatke navedene u registracijskom formularu u druge svrhe. 2. EC NTC prikupljanje podataka vrši na osnovi i uz pristanak osobe na koju se podaci odnose, u smislu člana 15. ZZPL. 3. EC NTC podatke čuva u svojim internim elektronskim evidencijama (bazama podataka) u odnosu na koje primjenjuje sve neophodne organizacijske, tehničke i kadrovske mjere zaštite u skladu sa zahtjevima važećeg ZZPL. 4. EC NTC podatke može dostavljati i trećim osobama, od kojih su neki obrađivači, a neki primaoci podataka u smislu člana 4. ZZPL, a u svrhu organizacije i realizacije NTC radionica i informiranja o NTC programu i NTC aktivnostima. Kategorije osoba koje mogu imati pristup podacima: zaposlene i na drugi način angažirane osobe kod Korisnika; organizacije s kojima EC NTC ima zaključen ugovor radi realizacije NTC radionica u Republici Hrvatskoj, u gradu u kojem će osobe, čiji se podaci prikupljaju, pohađati NTC radionice, kao i zaposlene i na drugi način angažirane osobe kod ovih organizacija.  5. U odnosu na osobne podatke, osoba čiji su podaci prikupljeni ima pravo u skladu sa članovima 26, 29, 30, 31, 36, 53, 82 i 84 ZZPL, kao i druga prava garantirana važećim ZZPL. Osoba na koju se podaci odnose može svoja prava ostvariti slanjem zahtjeva za ostvarivanje prava Korisniku. Korisnik će u odnosu na ostvarivanje njegovih/njenih prava pružiti osobi čiji su podaci prikupljeni sve neophodne dodatne informacije, kao i pomoć, u skladu s uvjetima i na način propisan važećim ZZPL. U slučaju da imate bilo kakvih pitanja u vezi s obradom Vaših osobnih podataka možete nas kontaktirati: EC NTC, e-mail: centri.ntc@gmail.com, telefon: 00381 21 451 405
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy