Request edit access
Attackova tvornica - Zbrush
Autonomni kulturni centar, kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci prikupljeni u svrhu prikupljanja podataka o sudionicima programa "Attackova tvornica - Zbrush" i da će biti obrađeni u skladu sa zakonom.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da, sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka, slobodno i izričito dajete privolu na prikupljanje i Vaših osobnih podataka ustupljenih Autonomnom kulturnom centru, u svrhe koje su ovdje izričito navedene. Radi se o dobrovoljnom davanju podataka. Stoga, ovu Izjavu niste dužni prihvatiti, niti unositi svoje osobne podatke u jedan od obrazaca koje su Vam kao sudioniku programa "Attackova tvornica - Zbrush" ponuđene.

Autonomni kulturni centar može prikupljati i obrađivati Vaše sljedeće podatke:
- Ime, prezime, adresa elektroničke pošte, broj telefona/mobitela, zanimanje, obrazovanje, datum rođenja

Po prihvaćanju ove Izjave, i unosom Vaših osobnih podataka isti će biti prikupljeni radi potreba evidentiranja sudionika/ca programa Radionice stop animacije koju organizira Autonomni kulturni centar, te sukladno članku 21. Zakona o zaštiti osobnih podataka, radi potrebe obrade osobnih podataka u evaluacijske svrhe.

Vaši će se osobni podaci tretirati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i uz primjenu odgovarajućih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Autonomni kulturni centar poštuje privatnost svojih korisnika/ca, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka, te nijedna treća strana osim zaposlenika/ca udruge, zbog poslova koje obavljaju i voditeljice ove radionice, nema pristup Vašim osobnim podacima. Vaši osobni podaci mogu se priopćavati trećim osobama bez vaše izričite prethodne privole samo u slučajevima izričito propisanim zakonom.

Vaši osobni podaci, nalaze se u ovoj prijavnici i pohranjeni su na Google disku AKC-ovog službenog maila. Sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka u bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelomice, besplatno i bez ikakvog objašnjenja možete odustati od dane privole opozvati svoj pristanak na aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka.

Opoziv možete podnijeti osobno u prostoru Autonomnog kulturnog centra, poštom na: AKC, Pierottijeva 11, 10000 Zagreb i elektroničkom poštom na adresu: akc.attack@gmail.com
Nakon pažljivog čitanja i razumijevanja informacija u ovoj Izjavi, dopuštate da Autonomni kulturni centar, kao Voditelj zbirke osobnih podataka i korisnik, obrađuje i koristi vaše osobne podatke prikupljene putem ovog obrasca radi slanja informacija o radionici i kao dokaz o prijavama za radionicu. Ujedno, ovom izjavom prihvaćate da Vam se dostavljaju te informacije na e-mail adresu navedenu u obrascu.
Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati svoj pristanak, čime ujedno potvrđujete prihvaćanje Izjave o zaštiti privatnosti Autonomnog kulturnog centra, s čijim ste sadržajem upoznati.

email *
Your answer
*
Required
Upiši svoje puno ime i prezime
Your answer
broj telefona *
Your answer
Datum rođenja *
MM
/
DD
/
YYYY
Obrazovanje (upiši završenu školu, fakultet ili fakultet i školu koji trenutno pohađaš) *
Your answer
U par rečenica opiši iz kojeg razloga/motiva si se prijavio/la na radionicu *
Your answer
Izaberi jedan od ponuđenih odgovora *
Required
Opiši svoja kratka očekivanja od radionice *
Your answer
Upiši neku svoju sugestiju, želju ili kritiku
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service