Request edit access
Prijava na tečaj mindfulnessa građani, 4.4.2019.
Početak tečaja četvrtak, 4.4.2019., jedanput tjedno, osam četvrtaka zaredom. Prva grupa od 17:15 - 19:15, a u slučaju većeg interesa druga grupa od 19:30 - 21:30. Voditeljica tečaja je Dragica Barbarić, psihologinja-psihoterapeutkinja.
IZJAVA O PRIVATNOSTI
Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679 ( Uredba), obavještavamo vas da će podaci koje navedete biti registrirani u našoj bazi podataka te će se obrađivati ručno i automatizirano sukladno Uredbi te nacionalnom zakonodavstvu, koje definira provedbu uredbe o zaštiti podataka.
IME I PREZIME *
Your answer
Broj mobitela: *
Your answer
e-mail: *
Your answer
Zanimanje: *
Your answer
Navršene godine života: *
Your answer
U slučaju većeg interesa ići će dvije grupe, prva od 17:15 - 19:15 i druga od 19:30 - 21:30 sati. Koji termin bi Vam u tom slučaju više odgovarao: *
Stavljanjem oznake uz svaku od ponuđenih opcija dajem privolu da Privatna psihološka praksa "KBT Opcija" koristi moje osobne podatke u sljedeće svrhe:
Prijava na tečaj mindfulnessa, građani
Na tečaj se mogu prijaviti građani koji žele raditi na sebi, smanjiti stres, poboljšati psihičku i fizičku dobrobit, raditi na smanjenju anksioznosti, depresije i dr.psihičkih smetnji. Napominjemo da tečaj nije namijenjen osobama koje imaju psihotične poremećaje (npr. shizofreniju), trenutno ozbiljno razmišljaju o samoubojstvu ili su ovisne o psihoaktivnim tvarima (alkohol i droge). Ako niste sigurni je li tečaj za vas obratite se na: info@kbt-barbaric.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service