Request edit access
Prijava za ICT Hub Meetup #inspiration @ ICT Hub Playground 22.05 18h
Drage preduzetnice i dragi preduzetnici,

Verovali ili ne, još jedan majski ICT Hub Meetup je pred nama, i ovaj put ćemo iskoristiti priliku da vam predstavimo priču o razvojnom putu jedne od najvrednijih IT kompanija u regionu. Čekamo vas 22. maja od 18 časova u Playgroundu kako bismo zajedno čuli više o tome kako je nastao sajt KupujemProdajem.

Bojan Leković, osnivač i direktor kompanije KupujemProdajem, podeliće sa prisutnima svoja preduzetnička iskustva, kako je došao do ideje da razvije platformu KupujemProdajem i kako je uspeo u tome da taj sajt mnogima postane glavna (a često i jedina) adresa za online trgovinu. Za 11 godina postojanja, od 2008.godine, na portalu je postavljeno preko 77 miliona oglasa, preko 10 oglasa po glavi svakog stavnovnika Srbije.

Danas KupujemProdajem zajednica broji preko 1,4 miliona registrovanih korisnika, a od ove godine, na portalu je u svakom trenutku aktivno preko 2.5 miliona oglasa.

Bojan Leković je osnivač i CEO kompanije KupujemProdajem. Živi i radi u Holandiji više od 19 godina. Tokom bogate korporativne karijere, preko 10 godina radio je za Kraljevski Telekom Holandije na razvoju inovativnih servisa, kao što su prvi Internet i prva digitalna televizija na mobilnom u Evropi. Danas je preduzetnik, konsultant i investitor. Predsednik je holandsko srpske privredne asocijacije.

Mesta su ograničena, te je obavezana prijava

Vidimo se 22.05. u 18h na dobro poznatoj adresi!

Email address *
Ime i prezime *
Your answer
Ime startapa
Your answer
Pitanja za govornika, ukoliko ih imate?
Your answer
Da li prihvatate da od ICT Hub-a dobijate povremena obaveštenja i korisne informacije? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of ICT Hub. Report Abuse - Terms of Service