Request edit access
Aplikacion për regjistrim - Universum Digital Academy
Kurset më të mira të robotikës, animacionit dhe programimit tani edhe ne qytetin tuaj!

Teknologjia po ecën me një ritëm shumë të shpejt dhe ekspozimi i hershëm i fëmijëve ndaj teknologjisë mund ti përgatisë ata për karrierat e ardhshme në fusha të lidhura me teknologjinë, ose vende pune që kërkojnë zotërim të teknologjisë si çelës kryesor për sukses.

Universum Digital Academy ofron kurse 1 vjeçare të programimit, animacionit dhe robotikes për fëmijë të moshës 6-18 vjeç.

Kohezgjatja: 1 vit akademik
Intenziteti: 2 herë në jave nga 1 orë e gjysmë (akademike)
Cmimi 25 euro/muaj (per pagese vjetore ofrohet 15% zbritje)

Plotëso aplikacionin në vijim dhe më pas stafi i #UniversumDigitalAcademy do të ju kontaktoj për detaje të pageses dhe fillimit të kurseve.
--
Universum Digital Academy
+383 45 503 707
digitalacademy@universum-ks.org

Emri dhe mbiemri i fëmijës
Your answer
Mosha e fëmijës
Your answer
Emri dhe mbiemri i prindit
Your answer
Nr. kontaktues
Your answer
Email adresa
Your answer
Vendi
Your answer
Cilin kurs dëshironi të ndjekni?
Në cilin qytet dëshironi të ndjekni kursin?
A keni ndonjë pyetje?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service