Request edit access
[MK] KOITOS - Paremman sanomalehtimainonnan puolesta
Haku MarkkinointiKollektiivin ja Kärkimedian "Koitos" -kisaan on auki!

** Haku auki 14.11.- 13.12. **

** Mukaan valituille ilmoitetaan viikon 51 aikana. **

Koitos on kaksipäiväinen, osallistava markkinointikilpailu kaikille markkinoinnin ammattilaisille. Intensiivisen työpajan muodossa järjestettävä kilpailu haastaa alan perinteisiä suunnittelun tapoja ja soveltaa niitä sanomalehtimainonnan kontekstissa. Kisaajien tavoitteena on suunnitella markkinointiviestinnän konsepti Mielenterveyspoolille. Voittajajoukkueen konsepti toteutetaan sanomalehtimainokseksi ja ajetaan Kärkimedian valikoiduissa medioissa.

KENELLE KOITOS ON TARKOITETTU?
Kaikille markkinoinnin parissa työskenteleville ammattilaisille. Jos haluat oppia lisää konseptisuunnittelusta, hyvän sanomalehtimainonnan suunnittelusta, jakaa osaamistasi muille, laajentaa verkostoasi, haastaa itseäsi ja parantaa mielenterveyden haasteita maassamme on tämä kilpailu juuri sinua varten.

MIKSI KANNATTAA OSALLISTUA?
Koitoksen johtavana ajatuksena on oman ammattiosaamisen ja näkemyksen kasvattaminen. Osallistumalla pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa yhdessä työskentelemällä. Ymmärryksesi konseptisuunnittelusta ja konseptin kiteyttämisestä vaikuttavaksi sanomalehtimainokseksi tulee kasvamaan. Pääset vaikuttamaan koko Suomen tasolla ihmisten hyvinvointiin. Saat näkemyksellistä sparrausta Koitos-kisan tuomaristolta. Tuomarit tulevat olemaan kisaajien apuna koko toisen päivän ajan.


KOITOS - PÄIVÄMÄÄRÄT:
- to 6.2.2020 klo 09-17
- pe 7.2.2020 klo 09-17

Koitos pidetään SmartVillagen tiloissa, Espoon Keilaniemessä.

KOITOKSEN TUOMARIT:
Tuomariston puheenjohtaja, Senior Creative, Anu Niemonen (Hasan & Partners)
** Muut tuomariston jäsenet julkaistaan marraskuun aikana. **

KOITOKSEN VOITTAJILLE:
Haluamme kertoa voittajista ja heidän ajatuksistaan kaikille alan ammattilaisille. Kärkimedia ja MarkkinointiKollektiivi tekevät voittajista artikkeleja omiin kanaviinsa. Voittajajoukkue on kunniavieraana maaliskuussa pidettävässä, koko Koitoksen satoa avaavassa, MarkkinointiKollektiivin ja Kärkimedian tapahtumassa.

Lisäksi Kärkimedia hemmottelee ja huomioi voittajajoukkuetta ja tarjoaa heille elämyksellisen päivän, jonka sisältö on suunniteltu tukemaan voittajajoukkueen jaksamista sekä mielenterveyttä.

KOITOKSEN MAHDOLLISTAA KÄRKIMEDIA

Kysymyksiä? Laita viestiä Maricalle (marica@mkollektiivi), Sanna-Kaisalle (sanna-kaisa@mkollektiivi.fi), Villelle (ville@mkollektiivi.fi) tai Katille (kati.melart@karkimedia.fi)
Vakuutan voivani osallistua KOITOKSEEN molempina päivinä. *
Nimesi *
Your answer
Sähköpostiosoitteesi *
Your answer
Puhelinnumerosi *
Your answer
Työnantaja/Titteli
Your answer
Kerro lyhyesti, miksi haluat mukaan KOITOKSEEN? *
Your answer
Valitse halutessasi, mitä toisit mukanasi KOITOS-tiimillesi? (Valitse niin monta kuin haluat)
Mitä haluaisin oppia KOITOKSESTA? *
Your answer
Vakuuta meidät vielä sitoutumisestasi. Muistutamme, että kesken jättäminen on joltain muulta innokkaalta pois. *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MarkkinointiKollektiivi. Report Abuse