The version of the browser you are using is no longer supported. Please upgrade to a supported browser.Dismiss

Request edit access
Аптечка на пътечка със соларен панел
Много се радваме да ви споделим, че "Софийски планински клуб" с помощта на "TELUS International Europe" ще постави 20 аптечки със соларен панел в родните ни планини през 2017 г.! Подобно на инициативата ни за поставяне на аптечки на Витоша (www.spk.bg) и този път ще ни трябва помощта на всеки от вас - хората обичащи планината за реализирането на тази ни идея.

Първата ни цел от проекта е поставянето на 15 аптечки със соларен панел по целия маршрут на Ком-Емине, в Стара планина. По-надолу ще намерите 18 примерни местности ( последните две не са част от маршрута, но са достатъчно емблематични). Също така има и отворен отговор, където всеки ще може да даде своето предложение. Гласуването е положително. Моля, гласувайте за най-удачните места, на които смятате, че трябва да се поставят подобни аптечки. Поставянето ще започне в ранната пролет на тази година и ще приключи есента на 2017 г. Срок за гласуване - 28.02.2017 г.

Защо аптечки със солар? Аптечките със соларен панел ще бъдат оборудвани с батерия, благодарение на която ще може да заредите своите електронни устройства при нужда ( GSM, GPS и други)

МОЛЯ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА 15-ТЕ МЕСТА, НА КОИТО Е УДАЧНО ДА СЕ ПОСТАВЯТ АПТЕЧКИ.

На кои места по маршрута Ком - Емине да се поставят аптечки със соларен панел?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms