Request edit access
Jelentkezési lap / Registration form
Kérjük, hogy a jelentkezési lapot figyelmesen, a lehető legrészletesebben töltse ki. Amennyiben utólag változtatni szeretne adatain, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@edge2000.hu e-mail címen.
A számlázási címet az utalás megtörténte után nem lehet megváltoztatni. A részvételi díj tartalmazza a programok költségét, de nem tartalmazza a szállást és az étkezéseket!
Egyéni igényét kérjük, e-mailben (info@edge2000.hu) jelezze felénk.
Visszamondás esetén a befizetett részvételi díj 50%-át kezelési költségként felszámítjuk. Június 19-e után a befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Please read and fill out the registration form carefully. If later you wish to change any information, feel free to contact us at info@edge2000.hu.
The invoicing address can only be changed prior to transferring the registration fee. The estimated fee might vary due to group discounts etc.
Attention! The registration fee includes the cost of the program, but it does not include meals and accommodation!
If you have any specific requirements, please let us know (info@edge2000.hu).
In the event of cancellation we retain 50% of the registration fee as a handling fee. We cannot refund registration fees after June 19. I hereby acknowledge the information provided above.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy