Request edit access
Søknad Vestregionens Ungdomssymfonikere
ORKESTERSKOLE FOR VIDEREGÅENDE SKOLE OG KULTURSKOLENS FORDYPNINGSTILBUD

Orkesteret består av 50 unge musikere som er rekruttert fra videregående skoler, de kommunale musikk- og kulturskolene, skoleorkestre og skolekorps i Vestregionen. Ungdomssymfonikerne er for elever i videregående skole og del av Kulturskolens fordypnings-/talentutviklingstilbud. Dette er et gratis tilbud til elever i Vestregionen.

Et symfoniorkester består av fiolin, bratsj, cello, kontrabass, fløyte, obo, klarinett, fagott, horn, trompet, trombone, tuba, slagverk og pauke. Noen ganger utvider vi besetningen med engelsk horn (litt større og mørkere klang enn obo), saksofon, harpe og klaver.

Vi øver en gang i måneden på forskjellige steder under ledelse av dirigent Kjell Seim. Gruppeøvelsene ledes av musikere fra Oslofilharmonien, Kringkastningsorkesteret og lærere ved musikk- og kulturskolene. Vi holder konserter og tar spilleoppdrag.

Dirigent Kjell Seim er musikksjef ved Operaen i Kristiansund, og dirigerer norske og utenlandske orkestre. Han hadde 10–årsjubileum som dirigent for Ung Symfoni i Bergen i 2007, og har stor erfaring med å dirigere barn og unge, voksne amatører og profesjonelle.

Ta gjerne kontakt med daglig leder Vestregionen Nina Solberg nina.solberg@vestregionen.no

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms