Request edit access
Регистрационен формуляр за работодателските организации-партньори от публичния, бизнес и неправителствения сектори
Данните в регистъра се попълват на база постигнатите договорености с организации от практиката. Регистрацията е доброволна. Документацията се обработва и съхранява в АЦККВО. Информацията се публикува на сайта на Стопанска академия, раздел "За Академията", подраздел "Организации", секция "Партньори"
Съгласно Общия регламент за защита на данните (в сила от 25 май 2018 г.), правилата за защита на лични данни в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ - Свищов и политиката за поверителност, съхранение и обработване на личните данни, е необходимо да потвърдите, че сте съгласни попълнената от Вас информация да бъде обработвана от Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността за нуждите на професионалното ориентиране и кариерното консултиране.Благодарим Ви! *
Required
Посочете наименованието на работодателската организация *
Your answer
Адрес за контакти (град/село - пощенски код, област, улица): *
Your answer
Уеб сайт на работодателската организация:
Your answer
Лице/а за контакти и длъжност: *
Your answer
Телефонни номера за контакт: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Facebook:
Your answer
LinkedIn:
Your answer
За контакт с Екипа на Академичен център за кариерно консултиране и връзки с обществеността на e-mail: career.center@uni-svishtov.bg Web: https://www.uni-svishtov.bg/bg/student-resources/ - Кариерно развитие Facebook: https://www.facebook.com/ackkvo/ Тел.: (0631) 66 437; Моб.: 0885 68 01 68; Работно време: понеделник – петък от 8.00 до 12.00 и от 13.00 до 17.00 ч.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service