Request edit access
АПЛИЦИРАЈ
Пополни ја формата и пријави се како партиципант во проекти на МЕЛЕЕМ.
*
ДОМОТ Е НАШ 2

Домот е наш 2 е работилница која ќе се одржи на 21ви септември во мензата на студентскиот дом Гоце Делчев во Скопје. Работилницата ќе биде во форма на кратки дискусии и вежби помеѓу студентите сместени во домот и студенти од градот Скопје. Целта на оваа работилница е да се начне прашањето за реанимација на дворот на студентскиот дом.

Оваа активност е дел од „Домот е наш 2“, имплементиран од страна на добитникот на Наградата за младинско учество, МЕЛЕЕМ Скопје – Здружение за развој на урбана култура и актуелизација на простор, и е поддржан од Проектот на УСАИД за граѓанско учество.

За сите нејасни прашања пиши нѝ на meleemskopje@gmail.com.
РАБОТИЛНИЦА ВО КОЈ САКАШ ДА ЗЕМЕШ УЧЕСТВО *
Име *
Презиме *
Пол *
Возраст *
Адреса по лична карта *
Град *
Занимање (подетално) *
Телефон *
E-mail *
Дали престојуваш во домот Гоце Делчев? *
Како дозна за МЕЛЕЕМ? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy