Request edit access
Uppsala Volley Medlemsansökan
Denna ansökan avser medlemskap i de inomhusföreningar som ingår i samarbetsorganet Uppsala Volleyboll, d.v.s. Uppsala Volleybollsällskap (UVBS), Uppsala Volleyklubb (UVK) och Teknikum Volleybollklubb.
Kön *
Postort *
Personummer (ååmmdd-xxxx) *
Förnamn *
Efternamn *
Adress *
C/o adress
Postnummer *
Godkännande *
Härmed ansöker jag om medlemskap i Uppsala Volley för säsongen 2017/2018. Jag förstår att ansökan är fullbordad först när inbetalningen av medlemsavgiften är slutförd (UVBS Plusgiro 73 02 97-9). I samband med medlemskap samtycker jag till att de personuppgifter som jag lämnar i ansökan kan användas av föreningen, inkl. för att registrera medlemskapet i IdrottOnline. Uppgifterna kommer att behandlas enligt Personuppgiftslagen (PuL) och uteslutande för föreningens ändamål t ex tävlingslicensiering/försäkring, bidragsansökan, registrering samt rapportering av medlemsmatrikel till Riksidrottsförbundet. Jag är medveten om att jag kan läsa mer om personuppgiftslagen på www.datainspektionen.se.
Required
Epost *
Medlemskategori *
Ungdom t.o.m.18 år. Betalningen sker på Plusgiro 73 02 97-9. Ange namn vid inbetalningen. Observera att träningsavgifter tillkommer för aktiva medlemmar. I priset för medlemsavgiften med licens ingår skadeförsäkring.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy