Request edit access
Bestelformulier wollen truien
De voorraad uit 2012 is al een paar jaar op, dus het is hoogtijd voor nieuwe 100% wollen (schippers)truien! De VVT (Vereniging Vrienden van Trui) zal deze bestellen samen met de Gudsekop.

Voor de truien zullen twee typen patches worden gemaakt met de logo's van botter "Trui" (www.bu130.nl) en skûtsje "de Gudsekop" (www.gudsekop.nl). De patches komen op de borst. Het is mogelijk om beide patches te bestellen voor op de linker en rechter borst van de trui. Voor speciale wensen kan je het opmerkingen veld gebruiken.

De prijs van de truien wordt ongeveer 50 euro per stuk + 5 euro per patch. Mijn trui gaat al 6 jaar mee en wordt intensief gebruikt!

Binnenkort zullen er pasmodellen worden besteld. Deze kunnen gepast worden tijdens de botterborrels en tijdens de wintervergadering van de Gudsekop op 19 januari. Wil je op een ander moment passen? mail mij op pimvansteijn@gmail.com.

Bestellingen kunnen worden gedaan tot en met 19 januari, daarna ontvang je meer informatie over de betaling. We gaan ervoor zorgen dat iedereen die besteld heeft een warme Trui heeft voor het begin van het nieuwe vaarseizoen!

Verder zoeken we nog vrijwilligers die handig zijn met de naaimachine om de patches op de truien te zetten. Wil je hierbij helpen? geef dit dan aan bij de opmerkingen. Bedankt!

Email address *
Naam *
Your answer
Ja, ik wil één of meer Truien! in maat:
Aantal: 1
2
3
4
5
S
M
L
XL
XXL
Welke patch(es) wil je?
Wil je geen Trui, alleen losse patches bestellen, of een extra patch? dan kan ook!
Aantal: 1
2
3
4
5
Patch met Gudsekop logo
Patch met "BU130 - Trui" logo
Opmerkingen
Your answer
Impressie Trui uit 2012
Gudsekop patch
Foto van de website van de leverancier
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service