Request edit access
Invitació conferència motivacional DAVID MECA - Corporate Games Terrassa 2019
INVITACIÓ PER A LA JORNADA CORPORATE DAY. "SI L'EMPRESA FA ESPORT, L'ESPORT FA EMPRESA"
 
Divendres 13 de setembre de 2019 de 9:00 a 14:00 h a la sala d'actes de la CECOT (c/ Sant Pau, 6).

Acte conduït per la periodista MARTA CARRERAS.
 
PLACES LIMITADES

Email address *
Nom: *
Your answer
Cognoms: *
Your answer
Telèfon de contacte: *
Your answer
Sexe: *
Empresa / entitat:
Your answer
Càrrec:
Your answer
Ciutat empresa / entitat:
Your answer
Necessitats especials:
Altres necessitats:
Your answer
Política de protecció de dades:
De conformitat amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, i el Reglament (UE) 016/679, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que, inscrivint-se en aquesta jornada, consent el tractament de les dades personals facilitades amb la finalitat d'organitzar aquesta jornada. Informació referent al tractament de les dades proporcionades al formulari de registre a la jornada: Responsable del tractament de dades: Ajuntament de Terrassa. Delegat de protecció de dades: delegatprotecciodades@terrassa.cat. Dades recollides: Nom, cognom, e-mail, entitat/empresa, necessitats especials. Període de conservació de les dades: fins que l'afectat exerceixi el seu dret de cancel·lació i en qualsevol cas fins que s'esgotin els terminis legals per depurar responsabilitats. Finalitat del tractament: enviar a la persona interessada informació relacionada amb la jornada. Exercici de drets: accés, rectificació, supressió, portabilitat de les dades, limitació o oposició al tractament adreçant-vos al correu electrònic protecciodades@terrassa.cat o a qualsevol Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Terrassa. Més informació sobre la política de protecció de dades de l'Ajuntament de Terrassa: www.terrassa.cat/protecciodades.

En compliment del que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016, t'informem que les dades personals que ens proporciones seran incloses en els tractaments de CCG S.L., amb la finalitat de gestionar la teva inscripció als Corporate Games Terrassa 2019, així com proporcionar-te tota la informació referent a l'esdeveniment i altres serveis que puguin ser del teu interès, mitjançant correu electrònic o contacte telefònic. Pot accedir a més informació mitjançant la nostra pàgina web, o bé sol·licitar al responsable de Tractament de CCG S.L. Pots exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició i, si és el cas, portabilitat i limitació, enviant un escrit acompanyant una fotocòpia del D.N.I a la següent adreça: Gran Via de Carles III, 84; 3a planta 08028 BARCELONA o mitjançant correu electrònic a info @ corporategamesterrassa2019 indicant en l'assumpte "Protecció de Dades".

Hi estàs d'acord? *
Required
Drets d'imatge:
De conformitat amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, i el Reglament (UE) 016/679, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que, inscrivint-se en aquesta jornada, consent que es podrà captar la seva imatge i/o veu i que es podrà difondre i reproduir en qualsevol mitjà de comunicació (inclosa la pàgina web de l’Ajuntament de Terrassa) i en suport digital i/o en paper. El Responsable del tractament de les dades és l’Ajuntament de Terrassa, i s’utilitzaran amb la finalitat de gestionar i divulgar els continguts de la jornada. La base jurídica és una habilitació legal (art. 8 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, sobre protecció civil del dret d’honor, a la intimitat personal i a la pròpia imatge). Les dades es conservaran fins que afectat exerceixi el dret de supressió i en tot cas, fins el termini de prescripció de les responsabilitats legals oportunes. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i a no ser objecte de decisions individuals, inclosa la elaboració de perfils, en els termes establerts per la legislació vigent, mitjançant formulari de la seu electrònica municipal o mitjançant escrit presentat a qualsevol oficina d'atenció ciutadana de l'Ajuntament de Terrassa. En tot cas, l’afectat pot presentar una reclamació davant de l’autoritat de control corresponent.
Hi estàs d'acord? *
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service